Akkor ma nem sok mindent lehet ott csinálni....
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 08:50

Szia! Este vihar volt es most is nagyon fuj a szel ha jossz kabotot hozzal

Szia! Este vihar volt es most is nagyon fuj a szel ha jossz kabotot hozzal
(Ez egy válasz zolka888 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

én holnap tervezek menni holnapra 27 fokot mutat
(Ez egy válasz zolka888 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
van itt olyan aki járt már Horvátországba lopárba a nudi strandon? privibe szívesen meg hallgatok mindent
Milyen az idő Berényben?
Ma délután Gardonyi nudin lesz valaki?
Sziasztok Laci vagyok esetleg én szívesen kukkolnék
(Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (2023. 06. 24. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 07:48

Sziasztok . Ma napközbe lesz értelmes kukolo gárdonyi nudin
Sziasztok . Ma napközbe lesz értelmes kukolo gárdonyi nudin
Sziasztok.
Holgy par lesz ma nyeken ?
Holgy par lesz ma nyeken ?
sziasztok párok hölgyek holnap lesz valakik innen Balatonberénybe a nudin? privibe lehet írni nyugodtan
Sziasztok
Ki tervezi a mai napra Balatonberényt?
Moto
Ki tervezi a mai napra Balatonberényt?

Moto
Most már szépen süt a nap,viharnak nyoma sincs
(Ez egy válasz EddieMilli üzenetére (2023. 06. 23. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ma estefelé ki lesz del1en , mi megyünk
Holnap délután Gardonyi nudin lesz valaki?
Sziasztok
Van esetleg olyan pár itt, aki hétvégen délegyen lesz és van saját bungallója vagy bérel egyet?
Van esetleg olyan pár itt, aki hétvégen délegyen lesz és van saját bungallója vagy bérel egyet?
Holnapra elég rossz időt mond, mi vasárnap leszünk d.u. 5után
(Ez egy válasz Gabcipeti üzenetére (2023. 06. 23. péntek 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Balaton Bereny vihar
Holnap Duna Bp. alatti szakaszán valaki ismer jó nudis helyet? Holnap dél körül kinéznék.
Megérkezett a vihar Berénybe!
Délegyházán van most valaki?