Ma mennénk Délegyházára, reméljük jó idő lesz.
Gondolom azért hangsúlyozta, hogy párokkal....
(Ez egy válasz fantasymix365 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!Én ma megyek a berényi nudira!Fiatal bi pasi vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 06:43
Törölt felhasználó (4659918)

Sziasztok naturista .bisex férfiként ismerkednek
adatlapom alapján

Sziasztok naturista .bisex férfiként ismerkednek
adatlapom alapján

Gárdonyba délelőtt lessz kint pár vagy hölgy akihez lehetne csatlakozni?
Tegnap ott voltunk. Sajnos későn olvastam a hozzászólásod... Szívesen ismerkedtünk volna...
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Vasárnap délután hármas kalandhoz fiatal srácot keresünk Göd Duna-part részén.. nem profit és max 35 éves Fiút keresünk. Privit küldj
Ànyàs vagy Algyő nekem
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 22:20
Törölt felhasználó (4680597)

Holnap?
Csak párokkal?
(Ez egy válasz Gabcipeti üzenetére (2023. 06. 24. szombat 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap?
Nyéki nudin párokkal ismerkednénk
Holnap délelőtt Gárdonyi nudin, pár aki ismerkedne?! Privátba írjatok
Hol buliztok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 12:41
Törölt felhasználó (4661150)

Sziasztok ma este ki csatlakozik hozzánk ismerkedésre bulihoz ?
Délegyen hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Sziasztok
Szikin ismerkednénk párokkal
Szikin ismerkednénk párokkal
Sziasztok. Budapest és környékén valaki tud napozásra, fürdésre alkalmas helyet? A párommal az első ilyen élményünk lenne. Mi Dél1 környékére gondoltunk, Láttuk hogy ott van egy ilyen fürdő de egyenlőre mi csak valami tóhoz mennénk ahol kevesen vannak. Ha esetleg dél1 tudja valaki hogy melyik tónál van ilyen rész és megírná privátban azt megköszönöm. Vagy esetleg azt hogy merre vannak ilyen helyek.Köszönöm
Sziasztok ma este ki csatlakozik hozzánk ismerkedésre bulihoz ?
Sziasztok nyék 4es km könél mi ujság? nem az autopályásnál az nem jo
Igen, voltam ott. Lopar felett van 3 szakasz, úgymond öböl, ahol nudisták vannak. A sorrend ÉNy-DK irányban: Ciganka, Sahara, Stolac. Semmi infrastruktúra sincs azon kívül, hogy taxihajóval is oda lehet menni, ha nem szeretnél gyalogolni. A gyalogláshoz viszont szükséges egy megfelelő cipő, Flipflops nem ajánlott! Elegendő kaja, víz és napvédelem fontos! Ne számíts színtiszta nudista strandra, vannak textilesek is. A víz sekély, ezért jóval melegebb mint átlagosan. A strandokat finom homok borítja, ami Horvátország esetén ritkaság. Nagyjából ennyi, ami lényeges.
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 08:41

van itt olyan aki járt már Horvátországba lopárba a nudi strandon? privibe szívesen meg hallgatok mindent
Sziasztok
Pàrokkal ismerkednénk Juli 1.-ik Dèl1-i nyaralàshoz!
Pàrokkal ismerkednénk Juli 1.-ik Dèl1-i nyaralàshoz!