Sziasztok! Mikor mentek újra Berénybe? Esetleg csatlakoznék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 01. szombat 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 08:48
Törölt felhasználó (4685655)

Sziasztok! Holnap (vasárnap) megyünk Berénybe, szívesen ismerkednénk párral vagy pasival.
Holnap dél fele lesz par vagy hőlgy gárdonyba????
3...2...1 ... És holnap irány Délegy!

Szia mindenkinek
Olvasgattva a bejegyzéseket, volt már aki talált partnert hogy ne egyedül keljen menni.
Mivel én azért nem megyek egy jo ideje, sajnos egyedül maradtam.
Mert igen mi se nagyon szerettük a szóló pasikat,
Tehát én is meg próbálom hátha van it hölgy aki szeretne ki járni de nem akar egyedül, csatlakoznék hozzá menjünk együtt.
Olvasgattva a bejegyzéseket, volt már aki talált partnert hogy ne egyedül keljen menni.
Mivel én azért nem megyek egy jo ideje, sajnos egyedül maradtam.
Mert igen mi se nagyon szerettük a szóló pasikat,
Tehát én is meg próbálom hátha van it hölgy aki szeretne ki járni de nem akar egyedül, csatlakoznék hozzá menjünk együtt.
Én már itt vagyok
Dunakeszin (Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakeszin (Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyéken hölgy vagy pár aki/k ismerkednének?
Kint vagyok nyéken...
Győr környékén társaságot keresek.
Délegyházán ismerkednék bi havert keresek.
Kint vagyunk Nyéken! Helyes fiúval szívesen ismerkednénk!
Sziasztok párhoz esetleg hölgyhöz lehetne most csatlakozni itt délegyen?
Miskolcon nyéken kívül más nudi lehetőség?
Sziasztok , egy meztelen SUPOzáshoz keresek egy vagy több Hölgyet ! Miskolc környékén !
Sziasztok
Dél1-en párral ismerkednénk!
Dél1-en párral ismerkednénk!
Nem arról van szó, hogy nem ér... kultúra kérdése... sajnos sokan rátelepednek a párokra ha valami történik... nem kéne belemászni a masik aurajába, ez a fő baj. Ráadasul ha leírja valaki mi volt akkor sokan túlgondolják és ők is részt akarnak venni benne. Amikor kint van 3-4-5 pár aki nyitott ilyemire és meredten figyeli 10-20--30 szóló pasi vajon történik e valami akkor az elég idegesítő tud lenni. Sokszor ezért nem történik semmi. Nem arról van szó, hogy baj ha van pasi csak viselkedni tudjon. Kösszönni nem tudnak sokan de ha hozzáérsz a parodhoz már odajön és veri a farkát kb. ez a baj.
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Az engem is erdekelne hol van olyan??
(Ez egy válasz Intelligens83 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 11:49

Szép napot mindenkinek!
Valaki tudna infornációt adni hogy Dunakeszin naturista rész a Dunánál hol van?
Illetve ha pár vagy hölgy keres társaságnak ma ott egy sportos beszelgetni is szerető pasit örömmel veszem.
Jani
Illetve ha pár vagy hölgy keres társaságnak ma ott egy sportos beszelgetni is szerető pasit örömmel veszem.
Jani
Nyeken ismerkednek!
En bi....!
En bi....!
Szép napot mindenkinek!
Jani
Jani
Osztom amit írtál,pedig én szóló vagyok. Akkor én jobban jártam a duna parton a kutyát sétáltató párral,azok legalább nem "tapostak" le
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 11:22

Bármi történhet de a sok kultúrálatlan szóló pasi kukkoló aki azt hiszi a swingerben van szetcsapja a bulit és a párok bele sem kezdenek semmibe... az utóbbi időszak tapasztalata ez. Párok szoktak huncutkodni 90%-ban egymással. Sajnos elterjedt az a tévhit, hogy az ott bárkit bevesznek a játékba, pedig nem. Sokan azt hiszik, hogyha szexel egy pár és odaáll egy pasi a farkát verni akkor majd beveszik harmadiknak. Nekem volt amikor a labamra lépett egy ilyen tolakodó idióta. Ennek ellenére kijárunk időnként de csak akkor akciózunk ha olyan a társaság es nincs több mint néhyány szóló pasi, vagy olyan akit ismerünk és tudjuk, hogy tud viselkedni...
Akkor leskelödni nem éri meg kinenni??
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 11:22

Bármi történhet de a sok kultúrálatlan szóló pasi kukkoló aki azt hiszi a swingerben van szetcsapja a bulit és a párok bele sem kezdenek semmibe... az utóbbi időszak tapasztalata ez. Párok szoktak huncutkodni 90%-ban egymással. Sajnos elterjedt az a tévhit, hogy az ott bárkit bevesznek a játékba, pedig nem. Sokan azt hiszik, hogyha szexel egy pár és odaáll egy pasi a farkát verni akkor majd beveszik harmadiknak. Nekem volt amikor a labamra lépett egy ilyen tolakodó idióta. Ennek ellenére kijárunk időnként de csak akkor akciózunk ha olyan a társaság es nincs több mint néhyány szóló pasi, vagy olyan akit ismerünk és tudjuk, hogy tud viselkedni...