Nyéken most valaki?
Sziasztok
Fiatalos sportos párral ismerkednénk 45.-ig Dél1-en!
Fiatalos sportos párral ismerkednénk 45.-ig Dél1-en!
Igen mi ott leszünk.
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Július 14-18 között Balatonberényben leszünk a naturista kempingben. Szívesen ismerkedünk.
Algyőre délután jön valaki nudizni? 1-2 óra között megyek le!
Sziasztok.Nudizást kedvelő párt fogadnék szombaton a Tisza tónál telkemen.
melyik reszen vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 18:31

Törölt felhasználó (4700311)

Igen
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Komárom környékéről keresek 20-40 év közötti,átlagos alkatú Nőt,párt,akikkel közösen NUDIZNÁNK.Kölcsönös tetszés esetén lehet több is.Én kedves,figyelmes masszőr...
Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Algyői nudi holnap délután jön valaki? Én 1-2 óra között megyek le!

Melyik részén?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 18:31
Törölt felhasználó (4700311)

Igen
Igen
(Ez egy válasz kiszgyenesz üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 17:03

Sziasztok! a Nyéki nudinál esetleg,este lesz kint valaki,olyan 22.15 körül ?
Sziasztok! a Nyéki nudinál esetleg,este lesz kint valaki,olyan 22.15 körül ?
Sziasztok,
A héten lesz valaki a délegyházi strandon, aki szívesen ismerkedne egyedülálló férfival? (Nőkre vagy párokra gondoltam, sajnos ezt ki kell írni)
A héten lesz valaki a délegyházi strandon, aki szívesen ismerkedne egyedülálló férfival? (Nőkre vagy párokra gondoltam, sajnos ezt ki kell írni)
Sziaztok,
Hétvégén Dél1-en leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal.
Hétvégén Dél1-en leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal.
Üdv! Full kezdő nudista vagyok, nem voltam még Nudista részen meztelenül.
A héten szabin vagyok és így elmennék a Bp III. kerületi nudihoz vagy Gardonyba is akár. Kérdésem az lenne hogy hétköznap is szoktak ott lenni emberek, vagy ez csak a hétvégékre vonatkozik, hogy többen vannak?
Nem nagyon ismerem ezeket a helyeket, mennék messzebre is, de azért órákat nem utaznék, innen Esztergomból.
Vagy ha esetleg itt Esztergom környékén akár a Szlovák oldal is szóba jöhet ha tudtok itt olyan helyeket, azt is megköszönném.
Köszi a válaszokat.
A héten szabin vagyok és így elmennék a Bp III. kerületi nudihoz vagy Gardonyba is akár. Kérdésem az lenne hogy hétköznap is szoktak ott lenni emberek, vagy ez csak a hétvégékre vonatkozik, hogy többen vannak?
Nem nagyon ismerem ezeket a helyeket, mennék messzebre is, de azért órákat nem utaznék, innen Esztergomból.
Vagy ha esetleg itt Esztergom környékén akár a Szlovák oldal is szóba jöhet ha tudtok itt olyan helyeket, azt is megköszönném.
Köszi a válaszokat.
Csak ennyi?
(Ez egy válasz Vastag farkú nudista üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 10:03

Gárdonyi nudira keresek vékony kis mellű lányt hölgyet akivel együtt nudizunk és Nagyok az ajkai és a csiklója...
A jövő héten megy valaki a SZIKI-re, az ifjúsági találkozóra?
Vasárnap, 9-én dél1. Szivesen ismerkedünk párokkal.
Sziasztok, a Tisza-tó körüli nudikról tud valaki felvilágosítást adni? Köszi!