Sziasztok !
Előző bejegyzésünkkel ellentétben nem Dél1 , hanem szombat- vasárnap SZIKIN leszünk a nudi kempingben . Szívesen ismerkedünk párokkal.
Előző bejegyzésünkkel ellentétben nem Dél1 , hanem szombat- vasárnap SZIKIN leszünk a nudi kempingben . Szívesen ismerkedünk párokkal.
vasárnap lesz innen párok Berénybe a nudin?
Sziasztok hétvégén megy valaki dèl1 re ?
Tènyleg így van , szinte mindenhol .. ha véletlen van hölgy/ pár , elüldözik a nyomulásukkal. Idegesítő. Meg 60 èvesen letelepszik mellénk 5 méterre és bàmul . Mit vár , h ráugrunk??!. Nagyon gáz
(Ez egy válasz Parosszex üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 17:14

Ha bírod, hogy egy rakás, a farkát simogató pasi vesz körbe, akkor lehet. Rakás szar hely, áll körben a sok nyomi és ha véletlen betéved egy pár, nő biztosan nem, akkor mind oda fordul és bámúl, mint valami borjú az újkapura. Tudodm majd jön a magyarázat, hogy a nudista életérzés meg hasonlók. Egy fenéket, a 80%- a nudista pasiknak sima kukkoló, akik azt lesik hátha történik valami, netalántán beveszik őket valamibe.
Sziasztok! Valaki-k krk szigeten nudista campingben? 50-60 as hpár ismerkedne pasival párral
Jó nyaralást Nektek, pussz
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 22:51
Törölt felhasználó (4680597)

Rovinjban ( Punta Kríz ) vannak az oldalról rajtunk kívül?
Rovinjban ( Punta Kríz ) vannak az oldalról rajtunk kívül?
Sziasztok! Jövő hét csütörtöktől Szegeden leszek a naturista kempingbe. Jön innen valaki?
Holnap valaki nudizni a Csúnyi tavaknál? Este medencés buli nálam Mosonmagyaróvár mellett
Sziasztok! A hétévégén valaki Kovalter? Csatlakoznék párhoz/nőhöz
Elmerészkedtem ma egyedül a Harcsáshoz, nem voltam még ilyen helyen, főleg nem egyedül.
Volt egy 60-70 közötti hölgy és egy 60 körüli pasi, ennyi, óriási csalódás volt.
Azt reméltem, hogy többen lesznek, maga a hely nem lenne rossz, csak előtte a roma telep kicsit lehangoló.
Volt egy 60-70 közötti hölgy és egy 60 körüli pasi, ennyi, óriási csalódás volt.
Azt reméltem, hogy többen lesznek, maga a hely nem lenne rossz, csak előtte a roma telep kicsit lehangoló.
Hétvégén tervezi valaki, hogy megy a délegyházi vagy gárdonyi nudista strandra?
van itt olyan pár akik szoktak nudizni járni Balatonberény és vasaárnap mennek? privibe lehet írni nyugodtan
Sziasztok! Este 11 után valaki lenne a Nyéki nudin?Kis kalandra?
Erre kíváncsi lennék én is!! Mert a párommal ki szeretnénk menni!! Meg a hatóság ki jár csesztetni a napozókat?? Nem oszlatnak???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 14:44
Törölt felhasználó (4286472)

Nyèki nudira párkènt hova èrdemes menni? Nem keresünk sexparnert,de értelmes normális ápolt pár társaságában el tölltenènk egy napot.
-
(Ez egy válasz Fitalsracparhoz üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 06. csütörtök 13:57

Sziasztok Juli 10-16 ismerkednek a Gárdonyi nudin 22 éves srác párokkal (hetero/bi) hölgyekkel
Ha bírod, hogy egy rakás, a farkát simogató pasi vesz körbe, akkor lehet. Rakás szar hely, áll körben a sok nyomi és ha véletlen betéved egy pár, nő biztosan nem, akkor mind oda fordul és bámúl, mint valami borjú az újkapura. Tudodm majd jön a magyarázat, hogy a nudista életérzés meg hasonlók. Egy fenéket, a 80%- a nudista pasiknak sima kukkoló, akik azt lesik hátha történik valami, netalántán beveszik őket valamibe.
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (2023. 07. 06. csütörtök 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki van most a gárdonyin?

Van esély egy autós kalandra a berényi nudi parkolóban vagy midnenképpen be kell menjek?
van itt olyan pár párok akik szoktak járni nudizni berénybe? vasárnap megy innen olyan pár vagy párok berénybe akikel lehet ismerkedni