Sziasztok!Holnap egy lazító kellemes nudizás?
Pussz:A
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 06:49

Sziasztok! Tegnap mi is kilátogattunk D1re. Nagyon kellemes volt

Most valaki Dunakeszi Nudista szabad strandon?
Sziasztok!
Szombattól hétfő délutánig Balatonberényben a nudista strandon és kempingben leszek, ha van olyan nő, pár, társaság, akikhez csatlakozhatnék annak nagyon örülnék. Dagi, bajszos-szakállas srác vagyok, ha ez kizáró ok lenne valakinek.
Köszi a figyelmet.
Szombattól hétfő délutánig Balatonberényben a nudista strandon és kempingben leszek, ha van olyan nő, pár, társaság, akikhez csatlakozhatnék annak nagyon örülnék. Dagi, bajszos-szakállas srác vagyok, ha ez kizáró ok lenne valakinek.
Köszi a figyelmet.
Jó hely
(Ez egy válasz ARAUCANA üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Berényi nudin ismerkednénk.
Sziasztok,holnap délután lesz valaki Nyéken?
csak holnap lesztek kint?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 07. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 18:05
Törölt felhasználó (4605872)

Holnap Berényi nudin ismerkednénk.
Délegyen mi újság ilyenkor?
Jövő hét elejére diszkrét, csendes fiatal kukkolót keresünk Nyékre.
Sziasztok július 14-15-16 esetleg 17 megyek az Adriára saját apartmanba lenne kedve valakinek csatlakozni? Utazás szállás költség mentes!!
Ez érdekel minket is
(Ez egy válasz Jozepf üzenetére (2023. 07. 07. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma éjfélkor lesz kint valaki nyéken vagy alszik ott valaki kint?
Nyékre jó az út..hepehupás de nincs sár.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 07. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 07. péntek 20:34
Törölt felhasználó (4013842)

Ez érdekel minket is
Sziasztok lakitelek környékén lehet nudizni valahol?
Szép napot kívánok!Szombaton délelőtt indulok Berénybe,lenne kedve valakinek/kiknek csatlakozni hozzám(sportos pasi vagyok)??
vasárnap megy innen olyan pár vagy nő akivel lehet Balatonberénybe ismerkedni?
Sziasztok Gárdonyi nudira jön mostanában valaki?
Irány Dél1

Sziasztok! Győr környékéről valaki maholnap?
Holnap 6 után balatonlellén a hajómon naplemente ?