Indulás a szikire
Jó napot
D1 most mennék előszőr, ha valaki nyitott szívesen becsatlakoznék hozzá
32 éves sportos bi srác lennék.

Ha valakinek megviselte a lábait a tegnapi tánc Berényben a nudin, akkor szívesen megmasszírozom neki, ha érdekelne keress privátban és találkozzunk a strandon, vagy a kempingben.
ma megy innen olyan pár vagy nő akivel lehet Balatonberénybe ismerkedni?
Sziasztok !!
Ma esetleg Pár Dél1 lesz kint
Ma esetleg Pár Dél1 lesz kint
Lehet én is kinézek majd! Összehozhatnánk egy csoportos gabalyodást
Én is tervezem. Ismerkedünk?
(Ez egy válasz gecco74 üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Mi is megyünk kora délután.
priviben merre lesztek? (Ez egy válasz gecco74 üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
priviben merre lesztek? (Ez egy válasz gecco74 üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Megyünk Dél1-re, nagyon jó idő lesz.
ma megy innen olyan pár vagy nő akivel lehet Balatonberénybe ismerkedni?
Sziasztok. Ma délután ki merre nudizik? Győr környékén.
Szia
Mekkora ott az élet? (Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2023. 07. 08. szombat 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 08:22
Mekkora ott az élet? (Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2023. 07. 08. szombat 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello
Duna Szlovák oldalára, Harcsási nudira jön innen valaki ma?
Duna Szlovák oldalára, Harcsási nudira jön innen valaki ma?
Sziasztok,
Ma délután Dél1-en ismerkednék vékony vagy normál testalkatú nőkkel/párokkal. Sárga baseball sapkában leszek
Ma délután Dél1-en ismerkednék vékony vagy normál testalkatú nőkkel/párokkal. Sárga baseball sapkában leszek

Ma a Berényi nudin ismerkednék,fiatal bi pasi vagyok!
Mindenki Hévizen van ? Ki jönne vitorlázni Balatonlellére?
Sziasztok
Ma délután a balatonon naplementében ?
Ma délután a balatonon naplementében ?
Szia / sziasztok ! Hm , nekem az lenne jó ha én vinném körbe …
(Ez egy válasz mamopapobp üzenetére (2023. 07. 08. szombat 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez lehet engem is érdekelne.
(Ez egy válasz imike19 üzenetére (2023. 07. 07. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hármas felálláshoz fiatal srácot keresünk a holnapi napra . Dunakeszi -Vác szakaszon fogunk lazulni! Privit küldj !
Ma is voltunk jópáran, holnap elvileg még többen leszünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 08. szombat 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 16:09
Törölt felhasználó (4703176)

Sziasztok
Holnap hévízi nudin PÁROK?
Holnap hévízi nudin PÁROK?