Sziasztok!Holnap ki jön algyőre nudizni ?Dél délelőtti órákban?
Sziasztok! Kezdő naturalizmussal ismerkedő srácnak melyik naturista helyet ajánljátok? Berény, D1, Szeged Sziki?
Sziasztok! 22-én délelőtt megy valaki délegyre? Szívesen csatlakoznék!
Sziasztok!
Tiszanánai nudi fürdőbe járt mostanában valaki a csapatból?
Tiszanánai nudi fürdőbe járt mostanában valaki a csapatból?
Érdemes volt Berenybe menni ma!
Csodás idő, kellemes víz, jó társaság! Köszönjük!

Sziasztok Szolnokon tud valaki nudizós helyet holnap délutánra én 50es pasi
Csak jasn a Spiccen kiss hínáros :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 08. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 15:02
Törölt felhasználó (4665839)
VIP

Dèl1 en szuper a víz !!!
Tudtam, hogy ismerlek titeket valahonnan
(Ez egy válasz CH üzenetére (2023. 07. 08. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt szerettem volna írni, hogy sajnos kissé hínáros.
(Ez egy válasz Sportos 84Bp üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia.
Hol napoztál ? én is voltam ma dél1. (Ez egy válasz csabasz üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol napoztál ? én is voltam ma dél1. (Ez egy válasz csabasz üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtöktől Szikin leszek. Jön valaki?
Most voltunk először a párommal naturista helyen, választás Dél1-re esett.
Brutálisan nagy csalódás pozitív értelemben, csodás idő, kellemes víz, körülöttünk lévő emberek kedvesek, normálisak, senki nem rámenősen bámulja a másikat, mondjuk a büfé kicsit picike, de ezt leszámítva teljesen rendben van a hely, visszajárók leszünk.
Brutálisan nagy csalódás pozitív értelemben, csodás idő, kellemes víz, körülöttünk lévő emberek kedvesek, normálisak, senki nem rámenősen bámulja a másikat, mondjuk a büfé kicsit picike, de ezt leszámítva teljesen rendben van a hely, visszajárók leszünk.
Van három büfé, melyik volt kicsi?
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 09. vasárnap 22:12

Szóról szóra így igaz. Csak megerősíteni tudjuk.
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 09. vasárnap 19:59

Érdemes volt Berenybe menni ma!
Csodás idő, kellemes víz, jó társaság! Köszönjük!

Pedig nálad van mit bámulni
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 09. vasárnap 22:12

Egyébként szerintem is az egyik legjobb hely Délegyháza. Csendes, nyugodt, kultúrált, sok-sok látnivalóval.
Sziasztok! Ma hölgy, vagy pár aki(k)hez csatlakozhatok készül nyékre?
Ma nyék délután?
Ki megy ki?
Ki megy ki?
Hali, pentek Del1 -en leszek, szivesen ismerkednek kor es alkattol fuggetlen holgyel, paral, pasival

Sziasztok . Gárdonyban van élet ilyenkor hétfőn? Megnézem ma .