Szóról szóra így igaz. Csak megerősíteni tudjuk.
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 09. vasárnap 19:59

Érdemes volt Berenybe menni ma!
Csodás idő, kellemes víz, jó társaság! Köszönjük!

Van három büfé, melyik volt kicsi?
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 09. vasárnap 22:12

Most voltunk először a párommal naturista helyen, választás Dél1-re esett.
Brutálisan nagy csalódás pozitív értelemben, csodás idő, kellemes víz, körülöttünk lévő emberek kedvesek, normálisak, senki nem rámenősen bámulja a másikat, mondjuk a büfé kicsit picike, de ezt leszámítva teljesen rendben van a hely, visszajárók leszünk.
Brutálisan nagy csalódás pozitív értelemben, csodás idő, kellemes víz, körülöttünk lévő emberek kedvesek, normálisak, senki nem rámenősen bámulja a másikat, mondjuk a büfé kicsit picike, de ezt leszámítva teljesen rendben van a hely, visszajárók leszünk.
Most voltunk először a párommal naturista helyen, választás Dél1-re esett.
Csütörtöktől Szikin leszek. Jön valaki?
Szia.
Hol napoztál ? én is voltam ma dél1. (Ez egy válasz csabasz üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol napoztál ? én is voltam ma dél1. (Ez egy válasz csabasz üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt szerettem volna írni, hogy sajnos kissé hínáros.
(Ez egy válasz Sportos 84Bp üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudtam, hogy ismerlek titeket valahonnan
(Ez egy válasz CH üzenetére (2023. 07. 08. szombat 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak jasn a Spiccen kiss hínáros :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 08. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 08. szombat 15:02
Törölt felhasználó (4665839)
VIP

Dèl1 en szuper a víz !!!
Sziasztok Szolnokon tud valaki nudizós helyet holnap délutánra én 50es pasi
Érdemes volt Berenybe menni ma!
Csodás idő, kellemes víz, jó társaság! Köszönjük!

Sziasztok!
Tiszanánai nudi fürdőbe járt mostanában valaki a csapatból?
Tiszanánai nudi fürdőbe járt mostanában valaki a csapatból?
Sziasztok! 22-én délelőtt megy valaki délegyre? Szívesen csatlakoznék!
Sziasztok! Kezdő naturalizmussal ismerkedő srácnak melyik naturista helyet ajánljátok? Berény, D1, Szeged Sziki?
Sziasztok!Holnap ki jön algyőre nudizni ?Dél délelőtti órákban?
Szia!
Bejutással kapcsolatban Írtam privátban!
Bejutással kapcsolatban Írtam privátban!
Dél1 szuper!Kellemes szellő,napsütés.
Délegyháza most?
Van még hely, gyertek. Szinte csak párok vannak.
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Osztom a véleményeteket én is nagyon szeretem Délegyet!
(Ez egy válasz jomon üzenetére (2023. 07. 09. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is megnezzük Hévízt