Délután irány Dél1

Soromponal balra,a vegen...
(Ez egy válasz nudiz69 üzenetére (2023. 07. 14. péntek 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagystrand?
(Ez egy válasz erazsozso üzenetére (2023. 07. 14. péntek 07:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi holnap megyünk
(Ez egy válasz nudiz69 üzenetére (2023. 07. 14. péntek 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi is ott leszunk...
Ma irány Délegy! Remek idő lesz.Ki lesz még ott?
Sziasztok ma megyek Ajka felöl Gárdonyba nudizni ha van kedved elviszlek .
Párok Nyék holnap?
Szombattól- keddig a Solarisban leszünk mobilházban . Szívesen ismerkednénk
Sziasztok! Tudom hogy szinte lehetetlen ,de hátha van olyan Hölgy vagy Pár akikhez a hétvégén lehetne csatlakozni egy kellemes Délegyházi napfürdőzèshez
Bocsi de szánalmas ez a kuncsorgásod, meg bizo ygatásod. Nem látnak szívesen és ennyi. Fogadd el.
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 21:58

Sziasztok.
Ne haragudjatok, de pár helyen olvastam.
Meg volt hogy beszélgettem egy párral is. A Hévizi fürdőrészről.
Bár, nem voltak rossz véleménnyel rólam.
Mégis azt mondták, hogy az egyedül álló férfiakat.
Az ottaniak, nem látják szívesen.
Miért is?
Lehet vannak p...tok.
De nem kéne mindenkit, egy kalap alá venni.
Lehet, valaki jó fej
Attól, hogy nem ismeritek.
Én, sok felé járok az országba. S ha esetleg alkalmam van rá.
Fel keresek egy ilyen helyet. Ahol egy kicsit lehet ejtőzni
Miért is?
Lehet vannak p...tok.
Lehet, valaki jó fej

07.15 Hajdúszoboszló nudi sziget?
Sziasztok.
Miért is?
Lehet vannak p...tok.
Lehet, valaki jó fej
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 20:42
Miért is?
Lehet vannak p...tok.
Lehet, valaki jó fej

Akkor lehet, hogy az 1-es zsilipnél voltatok. Az Úsztatómajori zsilipnél is szoktak lenni néha ruhások, de kopnak ki hála istennek, most hogy a sorompót is többször lecsukják, szerintem el fognak tűnni.Kopnak ki a szóló pasik is, akik oda járnak, velük mindenki jól érzi magát. A szegények pocsolyáján viszont jót nevettünk, többen járnak oda méregdrága autókkal nudizni. De nekünk mindig az a lényeg, hogy jó a társaság.
Sziasztok! Megyünk Katával... Örömmel ismerkednénk!
(Ez egy válasz Kicsi79 üzenetére (2023. 07. 11. kedd 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 11. kedd 13:23

Sziasztok, szombaton megyünk kecskemétröl dèlegyhàzàra barnulni kicsit,ha van pàr,aki jönne velünk, szívesen elvinnènk.
Ha valaki lemaradt valamilyen oknál fogva Vasárnap s folytatjuk
Sziasztok.Szombaton délután telkemen a Tisza tónál ,nudizunk,napozunk,hűsölünk a medencében.Eddig egy hölgytaggal és egy párral.Még egy pár ,Nő csatlakozását szívesen vennénk.

Van helyismeretünk, évek óta járunk Hévízre
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 20:42

Akkor lehet, hogy az 1-es zsilipnél voltatok. Az Úsztatómajori zsilipnél is szoktak lenni néha ruhások, de kopnak ki hála istennek, most hogy a sorompót is többször lecsukják, szerintem el fognak tűnni.Kopnak ki a szóló pasik is, akik oda járnak, velük mindenki jól érzi magát. A szegények pocsolyáján viszont jót nevettünk, többen járnak oda méregdrága autókkal nudizni. De nekünk mindig az a lényeg, hogy jó a társaság.
(Ez egy válasz Yamaharider üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 19:41

Többször voltunk ott mindenféle időszakban, hétköznap, hétvégén, délelőtt, délután, este, kiváló strandidőben, de mindannyiszor csak ruhások illetve fegyelmezetten ordibáló Puerto Ricoiak akik semmi jóval nem biztatnak. Nekünk ilyen szegények pocsolyájának tűnt nem bizalomgerjesztő. Lehet valakinek ez megfelelő de nekünk Nagyon nem. Inkább átmentünk Berénybe

Holnap délelőttre terveznek valakik egy kis nudizást (extrákkal?) Győr környékén?

Jön valaki szombaton nudizni a Szekszárd melletti Csörge tóra?