Sziasztok.Győri hölgy partnerem keresem az arany parti nudista strandoláshoz feljebb vannak eldugott helyek.Étel,ital lesz amit szeretnél.Reggel indulnánk.Semmi jónak nem vagyok az elrontója ha megvan a kémia.Szeress nudizni.Várom az üzit ha jönnél.Nem bánod meg.
Holnap délutánig Dél1 en vagyunk szívesen ismerkedünk ha ugy alakul minden jóra.
Merre vagytok ?
(Ez egy válasz samyzsani üzenetére (2023. 07. 15. szombat 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Most indulunk lassan
(Ez egy válasz Korrophila üzenetére (2023. 07. 15. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
van kinn esetleg par vagy csaj aki
(Ez egy válasz Korrophila üzenetére (2023. 07. 15. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltatok kint ma ?
(Ez egy válasz samyzsani üzenetére (2023. 07. 15. szombat 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Legközelebb szólhatnátok ha mentek.
Elkisérnélek titeket vagy vinnélek titeket.
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2023. 07. 15. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Elkisérnélek titeket vagy vinnélek titeket.

Vasárnapi délegyházi strandoláshoz női partnerem keresem, illetve párok társaságát is szívesen veszem.

sziasztok ma valaki nyéken????
Ma is az..
(Ez egy válasz Nyuszka25 üzenetére (2023. 07. 15. szombat 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, de nem nagy szám ez a hely.
(Ez egy válasz ádibácsi üzenetére (2023. 07. 15. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello
Ma délután, Gönyü környékén nudi?
Akár szigeten bent is.
Ma délután, Gönyü környékén nudi?
Akár szigeten bent is.
Kaposváron van olyan pár vagy hölgy akinél lehet nudizni?? De akár mást is? Privire írj!
Szikin valaki innét?
Ma valaki Zalaegerszeg, Nagykanizsa környékén egy nudi talira?
Dél1 nudin van hölgy vagy pár aki ismerkedne?
Nem feltétlenül szex-re gondolok de bármi megtörténhet először vagyok nudista strandon
Nem feltétlenül szex-re gondolok de bármi megtörténhet először vagyok nudista strandon
Szekszárd felől át kell menni a hídon, aztán balra leágazni és visszafordulni egy kavicsos, a főúttal párhuzamos útra. A töltésnél balra átmenni a híd alatt, utána srégen felmenni a töltésre, majd a túloldalon egyből visszafordulva lemenni. Az az út már a folyóig visz. Az utolsó hídlábak alatt szoktak parkolni. Balra a textiles, jobbra a nudista rész van.
Ez engem is érdekelne, esetleg ha valaki tudná adni pontosan hogy jutunk oda.
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2023. 07. 15. szombat 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnap a SZIKI nagyon családias volt....
Sziasztok!
Ismerkednék a Délegyi Nudi környékén
Normális, ápolt, mindig kanos egészséges férfiként!
Ismerkednék a Délegyi Nudi környékén

Normális, ápolt, mindig kanos egészséges férfiként!