Sziasztok!
Hamarosan Délegyre érünk. Szivesen fogadnék egy hátkenegetést megfelelő sráctól.
Hamarosan Délegyre érünk. Szivesen fogadnék egy hátkenegetést megfelelő sráctól.
Sziasztok kérdésem lenne Szekszárd homok bányánál van még Nudis rész?
Sziasztok! Ma délután először megyek Délegyre és minden jótanácsot szívesen fogadok üzenetben. Köszönöm!
Sziasztok! Ma délután először megyek Délegyre és minden jótanácsot szívesen fogadok üzenetben. Köszönöm!
Hamarosan indulok Délegyre. Magas, helyes srác
Csodás az idő és a víz is Dél1-en.

Most értem le dél1 nagy strandon vagyok.párral ismerkednék.
ma megy innen pár párok hölgy hölgyek hévízi kifolyóhoz nudizni privibe lehet írni mert én is hölgyel érkezem
Sziasztok! Komáromba jön valaki ma?
Sziasztok!
Balra, a legjobb részen szinte mindig vannak textilesek, ezért szerintem a legtöbb nudista jobbra megy. Sajnos tegnap a legjobb nudista részen is volt egy textiles anya a két gyerekével. Volt a közelükben egy idősebb nudista pár is, de mi jóval feljebb mentünk, egy kis, zárt öbölbe. Szerencsére azért nem voltunk egyedül, egy srác még érkezett utánunk. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 08:12
Balra, a legjobb részen szinte mindig vannak textilesek, ezért szerintem a legtöbb nudista jobbra megy. Sajnos tegnap a legjobb nudista részen is volt egy textiles anya a két gyerekével. Volt a közelükben egy idősebb nudista pár is, de mi jóval feljebb mentünk, egy kis, zárt öbölbe. Szerencsére azért nem voltunk egyedül, egy srác még érkezett utánunk. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi balra szoktunk menni a nudis részért is mivel jobbra nem nagyon van frankó homokpad...csak a masodik vagy a harmadik homokpadra kell menni
Délegyen pár ma?
Sziasztok!
Délegyen remek az idő és a víz.
Délegyen remek az idő és a víz.
Sziasztok ma valaki algyői nudi esetleg?páromal mi ki nézünk .
Sziasztok
Cowalternél még létezik a nudi ? Hétköznap kinéznénk párommal. Nem zárkózunk el semmi jótol .
Cowalternél még létezik a nudi ? Hétköznap kinéznénk párommal. Nem zárkózunk el semmi jótol .
Nyék párok ma?
sziasztok megy ma nudizni innen párok a hévízi kifolyóhoz? ln egy hölgyel fogok érkezni privibe lehet írni nyugodtan?
Sziasztok! 30 as naturista pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Mi balra szoktunk menni a nudis részért is mivel jobbra nem nagyon van frankó homokpad...csak a masodik vagy a harmadik homokpadra kell menni
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2023. 07. 15. szombat 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 15. szombat 11:36

Szekszárd felől át kell menni a hídon, aztán balra leágazni és visszafordulni egy kavicsos, a főúttal párhuzamos útra. A töltésnél balra átmenni a híd alatt, utána srégen felmenni a töltésre, majd a túloldalon egyből visszafordulva lemenni. Az az út már a folyóig visz. Az utolsó hídlábak alatt szoktak parkolni. Balra a textiles, jobbra a nudista rész van.
Sziasztok.
Tomi vagyok.
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Kb 9 órakor érkezem dél1re.
Páral ismerkednék.
Privibe irjatok
Tomi vagyok.
34éves 178cm 70kg.
Rövid barna haj,kék szem.
Kb 9 órakor érkezem dél1re.
Páral ismerkednék.