Sokan vanak kint?
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nudin úgy a szakszerű! Építőiparban kellemetlen ez... Ott pont jó!
(Ez egy válasz szibilla üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Dél1…
35 fok,napsütés!
35 fok,napsütés!
Nagyon jó a víz Délegyen

Győr környékén hova érdemes menni délután?
Ha szimpi vagy, természetesen...
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 12:53

Sziasztok!
Hamarosan Délegyre érünk. Szivesen fogadnék egy hátkenegetést megfelelő sráctól.
Hamarosan Délegyre érünk. Szivesen fogadnék egy hátkenegetést megfelelő sráctól.
Sziasztok! Duna Bp. alatti szakaszán ismer valaki jó nudis helyet? Van, aki szívesen csatlakozna?
A Dunán Győr-Komárom között van nudis hely?
én is most indulok de akkor ti is bekentek engem
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 12:53

Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok kérdésem lenne Szekszárd homok bányánál van még Nudis rész?
Sziasztok! Ma délután először megyek Délegyre és minden jótanácsot szívesen fogadok üzenetben. Köszönöm!
Sziasztok! Ma délután először megyek Délegyre és minden jótanácsot szívesen fogadok üzenetben. Köszönöm!
Hamarosan indulok Délegyre. Magas, helyes srác
Csodás az idő és a víz is Dél1-en.

Most értem le dél1 nagy strandon vagyok.párral ismerkednék.
ma megy innen pár párok hölgy hölgyek hévízi kifolyóhoz nudizni privibe lehet írni mert én is hölgyel érkezem
Sziasztok! Komáromba jön valaki ma?
Sziasztok!
Balra, a legjobb részen szinte mindig vannak textilesek, ezért szerintem a legtöbb nudista jobbra megy. Sajnos tegnap a legjobb nudista részen is volt egy textiles anya a két gyerekével. Volt a közelükben egy idősebb nudista pár is, de mi jóval feljebb mentünk, egy kis, zárt öbölbe. Szerencsére azért nem voltunk egyedül, egy srác még érkezett utánunk. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 08:12
Balra, a legjobb részen szinte mindig vannak textilesek, ezért szerintem a legtöbb nudista jobbra megy. Sajnos tegnap a legjobb nudista részen is volt egy textiles anya a két gyerekével. Volt a közelükben egy idősebb nudista pár is, de mi jóval feljebb mentünk, egy kis, zárt öbölbe. Szerencsére azért nem voltunk egyedül, egy srác még érkezett utánunk. (Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi balra szoktunk menni a nudis részért is mivel jobbra nem nagyon van frankó homokpad...csak a masodik vagy a harmadik homokpadra kell menni