Sziki tegnap nagyon jó volt. A víz is már jó. Ma délután is kimegyek. Jön valaki?
M9 nel ma valaki lesz?
Sziasztok. Dunakeszin hol van nudi? Az legális?
Ma Délegyen? Ápolt normális férfiként ismerkednék,beszélgetnék,kedves hölgyel párral,ha tetszik az adatlapom írjatok kék törülköző zöld alátét hogy legyen egy kis támpont. Ha van olyan hölgy aki egyedül nem akar kijönni,de egy partnerrel szívesen nudizna. Írjon!
Mi is ott voltunk
(Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 21:23

Sziasztok! Mai nap d1-i strandon (büfé, mosdó előtti részen) ki volt? Párok?
Mi is ott voltunk
(Ez egy válasz swingerpar40 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Csodálatos idő van Délegyházán, a tegnapi telt ház után,most kicsit lecsendesült a kemping.
Hamarosan indulunk csinos barátnőmmel a nyéki nudira,ahol párral, párokkal szexelnénk!A hölgy kedveli az anális behatolást a szép kerek popsijába! Olyan helyet szeretnénk ahol nyugodtan lehet játszani a bokorban törtető alak nem zavar bennünket!
Dunakeszi nudin szoktak délelőtt lenni??
Sziasztok ma esetleg M9 hez késő du. Megy vagy mennek valakik?
Sziasztok ma M9 hez valaki (k) mennek késő délután esetleg
Sziasztok.
Ma kinézzek berénybe sajnos egyedül.Szivesen veszem ha valaki csatlakozna biuni vagyok bármi lehetséges
Ma kinézzek berénybe sajnos egyedül.Szivesen veszem ha valaki csatlakozna biuni vagyok bármi lehetséges
Sziasztok! Ma Balatonberény esetleg bi lány vagy pár bi hölgyel ismerkedne?......Ha úgy van helyünk van esti lágy borozgatás és hancúr.kék úszómadrac.Csak hölgyek vagy hozzánk hasonló párok.
Délegyháza ma?
Pusztító forrósag volt éjszaka..
Most meg kezdődik a hét, és a meló..
Délután kimegyek a Dunakeszi nudira.
Hölgy társaságot keresek!
Most meg kezdődik a hét, és a meló..
Délután kimegyek a Dunakeszi nudira.
Hölgy társaságot keresek!
Sziasztok!
Mai nap Nyéken pár, Hölgy vagy bi pár?
Mai nap Nyéken pár, Hölgy vagy bi pár?
Gárdonyi nudin ma délután szóló pasi?
Délután pár, hölgy társaságát keresem nyéken
Én ott voltam
(Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 21:23

Sziasztok! Mai nap d1-i strandon (büfé, mosdó előtti részen) ki volt? Párok?
Holnap,nyéki tónál, pár vagy hölgy?