szia csak egynapra mentek?
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Délegyházán keresem hölgy vagy pár társaságát.
Nyèken dèlutan lehetcsatlakozni! Infó privátba.
Szombaton 22-én Berényben leszünk.
sziasztok Bp könyékéről valaki aki ma megy nudizni? szivesen csatlakoznék.
Sziasztok! Holnap,kedden Abdai nudizáshoz keresek partnereket. Par,hölgy személyében.
szivesen
lanyok jon velem valaki delegyre? sziveen viszlek
Sziasztok! Algyőn van ma valaki innen? Vagy volt valaki a hétvégén? Van valami infó?
Hétfőtől a hét minden napján délutàntól nudizàst,kedvelő pàrt fogadok telkemen a Tisza tónàl.Nudizás,napozás,hűsölès a medencében,szex.Hétvégén Szombaton újra többes buli.Nők,párok
Legálisnak éppen nem mondamám, inkabb elfogadott
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem hozol egy csajt és már mehet is minden! Jobb a bokorban hemperegni?Én azt nem értem ebben mi a jó?
(Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 09:46

Ha nyílvános helyen szexeltek, akkor vagy bevállaljátok, hogy kukkolhatnak titeket, vagy ha zavar, hogy megláthatnak titeket, akkor inkább menjetek 4 fal közé. Az ilyeneket nem is értem.... Egy szex oldalon ki írja valaki, hogy hol fogja tuningolni a zasszonyt, aztán csak értetlenkedik, ha megnézik őket! XD
Szovakl arra vagy kiváncsi,kedves fètj,tuningolja aszonykátKamu hirdetès.Ehhezz legyen asszonyka,akit tuningolsz.
(Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 09:46

Ha nyílvános helyen szexeltek, akkor vagy bevállaljátok, hogy kukkolhatnak titeket, vagy ha zavar, hogy megláthatnak titeket, akkor inkább menjetek 4 fal közé. Az ilyeneket nem is értem.... Egy szex oldalon ki írja valaki, hogy hol fogja tuningolni a zasszonyt, aztán csak értetlenkedik, ha megnézik őket! XD
(Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 08:00

Hamarosan indulunk csinos barátnőmmel a nyéki nudira,ahol párral, párokkal szexelnénk!A hölgy kedveli az anális behatolást a szép kerek popsijába! Olyan helyet szeretnénk ahol nyugodtan lehet játszani a bokorban törtető alak nem zavar bennünket!
Sziki tegnap nagyon jó volt. A víz is már jó. Ma délután is kimegyek. Jön valaki?
M9 nel ma valaki lesz?
Sziasztok. Dunakeszin hol van nudi? Az legális?
Ma Délegyen? Ápolt normális férfiként ismerkednék,beszélgetnék,kedves hölgyel párral,ha tetszik az adatlapom írjatok kék törülköző zöld alátét hogy legyen egy kis támpont. Ha van olyan hölgy aki egyedül nem akar kijönni,de egy partnerrel szívesen nudizna. Írjon!
Mi is ott voltunk
(Ez egy válasz eva75adam74 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 21:23

Sziasztok! Mai nap d1-i strandon (büfé, mosdó előtti részen) ki volt? Párok?