Sziasztok Délegyházán keresem hölgy vagy pár társaságát.
szia csak egynapra mentek?
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombaton és vasárnap újra Nyék párommal. Napozás, fürdés és szex, alig várjuk!
Sziasztok! Vas megye vagy nyugat dunántúli részen nincs valami ilyesmi lehetőség?
21.Berenybe ismerkednek
Sziasztok.párt keresek ma délutánra kózös nudizàs,szex,hüsölés a medencében Sarudon telkemen.
Ma a balatonon naplemente parti Balatonszemes
Van kint valak mi az újpesti nudin?
igen
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Délegyen valaki?
Sziasztok. Ki szeretném próbálni a nudizást. Ehhez keresném kedves hölgy társaságát, aki velem tartana. Ha voltal már többször is nudi strandon, akkor bevezethetnél ebbe a vilagba, ha nem voltál meg, esetleg bátortalan vagy, akkor próbáljuk ki együtt. Persze minden kötelezettség nélkül. Ha békés megyei, vagy környéki vagy, akkor mehetnénk együtt. Vinnélek, hoználak. Ha tavolabb élsz, akkor egy megbeszélt helyen talizhatnánk. Esetleg párok is jelentkezhetnek.
Holnap délután örömmel venném Hölgy társaságát Délegyen....
Vir szigeten valaki vagy valakik akikkel lehetne nudizni( együtt lenni )szimpi alapon?
Privátban írjatok.
Privátban írjatok.
Én csak arra szerettem volna célozni, hogy ha egy ilyen oldalon közzéteszed, hogy szexelni mentek ki egy vadnudira, akkor nem kell csodálkozni ha esetleg többen leslkelődni fognak. Ha valaki bevállalja az ilyen helyen, akkor vállalja azt is, hogy sok kíváncsiskodó, kukkoló lesz. És ha zavar, akkor zárt ajtók és 4 fal között kell megoldani.
(Ez egy válasz Canario2 üzenetére (2023. 07. 17. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 17. hétfő 09:53

Miért nem hozol egy csajt és már mehet is minden! Jobb a bokorban hemperegni?Én azt nem értem ebben mi a jó?
Mekkora gàz màr ez a hévízi gàt.oda járnak nudizni is emberek vagy csak a sok Pöcs cimbàlló jàr le hátha befut egy nő is?tavaly voltunk párszor.de siralmas volt.amikor nem volt senki el lehetett lenni.aztàn mikor 8faszi àztatja magàt és közben azt lesik merre van a punci. Inkább haggyuk.ez volt tavaly.idén ugyan ez.
Berényben ismerkednénk perokkal.
23-án vasárnap valaki megy bp-ről valamelyik nudista strandra?
Szívesen csatlakoznék!
Szívesen csatlakoznék!
Révkomárom - Harcsára holnap jön ki valaki ?
Sziasztok!
Most jöttem a Dunakeszi nudiról.
Esetleg nincs itt valalki, aki szintén ott volt a zivatar idején?
Most jöttem a Dunakeszi nudiról.
Esetleg nincs itt valalki, aki szintén ott volt a zivatar idején?