Sziasztok !
Júl 21-22.én Porec környékén , párok társaságát keressük.
Normális 40es pasi is érdeklődhet. Privátban légyszíves.
Júl 21-22.én Porec környékén , párok társaságát keressük.
Normális 40es pasi is érdeklődhet. Privátban légyszíves.
Valaki ma du Gárdonyba ?
A rendes kifolyot tudom ahol strandolnak!Keszthely felől mész Hévíz felé!Beersz a körforgalomba, elsőnél ki be Hévízre!A rendes fürdő van balról!Utána jobbról van két út,egyik a parkolóba visz,másik egy utcában!Vagy a parkolóban hagyod az autót vagy az utána lévő utcán felrealsz,és setalsz egyenesen lefelé!És pont oda érsz ki!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 18. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 08:30
Törölt felhasználó (930243)

hogy lehet megtalálni Hévizen kifolyót?
Sziasztok! Ma valaki délután csatlakozna egy kis nudihoz? Kalocsa környékén
Sziasztok csütörtökön délelőtt jön valaki a dunakeszi nudira? Elkelne egy kis útbaigazítás még sosem voltam, de dicsérik gondoltam megnézem. Írj rám és tali
Berény

Köszi, ti szoktatok odajárni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 18. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 10:58
Törölt felhasználó (875931)

A rendes kifolyot tudom ahol strandolnak!Keszthely felől mész Hévíz felé!Beersz a körforgalomba, elsőnél ki be Hévízre!A rendes fürdő van balról!Utána jobbról van két út,egyik a parkolóba visz,másik egy utcában!Vagy a parkolóban hagyod az autót vagy az utána lévő utcán felrealsz,és setalsz egyenesen lefelé!És pont oda érsz ki!!!
Ott vagy?
(Ez egy válasz bizsutom üzenetére (2023. 07. 18. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 18. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 12:42
Törölt felhasználó (930243)

Ott vagy?
mikor szoktok oda menni?
(Ez egy válasz bizsutom üzenetére (2023. 07. 18. kedd 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok… Esztergom,Duna-part ma délután?
Dunaalmási nudiról valakinek informácioja?????
Szombati buliba még keresünk nőt,pàrokat.nudizàs,napozás,zene,medence,szex.Ès vasárnap 23 éves nagy mellü högytag mellé pasikat sportos testalkattal nagy mérettel.Párokat is vàrunk.
Sziasztok. Mi is Berény.
(Ez egy válasz bizsutom üzenetére (2023. 07. 18. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétfőtől pár nap Valalta
Üdv,Gárdonyba valaki? Pár,hölgy,a szabadban vagy a közelben lévő nyaralóban ismerkedhetnénk,kalandozhatunk...
Velencei tónál,vizibiciklis kaladhoz keresek párt,hölgyeket!
Szintén Berény.....
Ma valaki almádi??
Szívesen ismerkedünk párokkal. Esti borozgattas?