Újpesti nudira hogy jutok ki,tudja esetleg valaki?
Sziasztok! Holnap 10től kint leszek nyéken
Kb fel óra múlva kint leszek Dunakeszi nudin ha esetleg párnak vagy holgynek lenne kedve ismerkedni örülnek.
Én 40 éves sportos tetovált(hát,mellkas,láb)pasi vagyok.
Remélem lesz lesznek valakik.
Szép napot mindenkinek
Jani
Szép napot mindenkinek
Jani
Kb fel óra múlva kint leszek Dunakeszi nudin ha esetleg párnak vagy holgynek lenne kedve ismerkedni örülnek.
Szép napot mindenkinek
Jani
Szép napot mindenkinek
Jani
Bükfürdőn van valaki a hétvégén?
Ha esetleg pár vagy lány jönne 5 körül Budapestről Dél1re akkor szívesen elvinném magammal
Nyéken valaki 5 után?
Megyek ma ki én is 17:00 fele
(Ez egy válasz Fzoli2222 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi szépen.
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 13:38

A Sparnal lefordulsz balra,utána mész teljesen a vízmüig.Lemész a partra ott lesz egy strand,ott is balra egy 2-3 száz méter.
A Sparnal lefordulsz balra,utána mész teljesen a vízmüig.Lemész a partra ott lesz egy strand,ott is balra egy 2-3 száz méter.
(Ez egy válasz Fzoli2222 üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnap lesz pár Szikin? Pártként szívesen barátkoznánk.
Sziasztok. Dunakeszi nudi merre van? Köszi a segítséget .
Sziasztok! Valaki kint van ma a gárdonyi nudin??
Szombaton újra Nyék párommal. Nem jósolnak túl jó időt, de akkor is megyünk már kora délelőtt. Lazulás, fürdés, szex. Minden ami jó.
Van valaki Délegyházán? Kijöttem SUP-ozni, de olyan szél fúj, hogy vízre sem lehet szállni. Unatkozok, valaki mentsen meg!
Sziasztok,
Nyékről friss info valakinek?
Párok, pasik??
Nyékről friss info valakinek?
Párok, pasik??
Sziasztok.m9 hídhoz járnak ki párok,hölgyek?
Sziasztok. Mai nap Berényben keresek társaságot. Egyedül érkezem.
Sziasztok.Szombaton nudizás,napozás,medencézés,zene,szex.Telkemen a Tisza tónál erre a célra kialakított helyen.Párok csatlakozását szívesen vesszük.
Minden második parcellán akad..... Már nem fér tőlük az ember annyi van....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 20. csütörtök 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 20. csütörtök 05:07
Törölt felhasználó (4669125)

Sziasztok! Jövő héten Balatonberényben ismerkednénk független sub bisex hölggyel ha akad igen ?! privátban