Sziasztok.Tudja valaki,hogy Dunakeszin merre van nudista hely?Ha van egyáltalán…
nyéken van valaki?
Ma megy pár a szikire? Esetleg csatlakozhatnék hozzájuk? Igényes férfi vagyok.Nudizás,szex stb...
Irany D1...
Sziasztok.! párt keresek ma nudizás,napozás,sex.,cuckold.Napozó ágyak,medence,zene,telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Sziasztok, jovohet pentek Del1 -en leszek, orulnek ha ismerkdni tudnek parokkal. lanyokkal
Irjatok batran...

Gárdonyba ma meleg pasi aki ismizne?
Ma megyünk Délegyházára reméljük ma is jó idő lesz.
Megyünk ma Ballószögre a nudista estre. Párok, csajok csatlakozását szívesen vennénk. Ha jön valaki innen írjon.
Sziasztok! Van fiatal pár a Szikin? Holnap tervezünk menni.

Holnap valaki Györ környékén nudizni? Cowalter,abda,komárno?
Sziasztok , tud e valaki nudista campinget Borsodban. Vagy a környéken.
csónak, vitorlás
Jobb ötletünk nincs.
(Ez egy válasz csorbinorbi üzenetére (2023. 07. 28. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 16:27

hát pedig nem lenne rossz...
Gárdony jobb esetben 1 óra, Berény majd 1,5...
Akaliban a Levendula ha még működne az pedig 30 alatt elérhető lenne... azért nem lenne mindegy :S
Valaki láthatná magában a fantáziát és újra megnyithatná
Akaliban a Levendula ha még működne az pedig 30 alatt elérhető lenne... azért nem lenne mindegy :S

Mi rosszat?
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 13:30

Sziasztok szép napot, nem voltunk még. Jobb mint D1? A neten a vélemények elég negatívak a hellyel kapcsolatban
Én motorral jöttem járható az út.
(Ez egy válasz simazacsi77 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 04:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 04:37

Sziasztok!Mindszenti ányási nudira be lehet menni a földúton?Nincs nagyon felázva?Valaki infót lécci
Sziasztok!juli 29 töl a Balaton környeken leszünk,parokat,pasikat keresnenk iszogatasra,parcsereres,vagy harmas szexre hellyel,helyünk nekünk is van de picit messzebb Berenytöl.legyszi csak privat üzenetet!köszi,szep estet!
Egy ideje nem követtem a GG-t!
(Ez egy válasz harmincasparocska1 üzenetére (2023. 07. 28. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 16:23

Sziasztok! Érdeklődnénk,hogy szerveznek e vagy valaki szervez e valahol olyan zárt körű medencés nudibulit ahol párok vannak és ha megkívánjuk egymást a párommal akkor senkit nem zavar ha úgymond ,,egymásnak esünk''!? Egy dolog még velünk kapcsolatban az,hogy mi a párcserét nem preferáljuk,de persze nem zavar bennünket ha mások ezt az életmódot folytatják! Bocsánat ha rosszul fejeztem ki magam és netán valakit megbántottam! Amúgy egy Fiatalos 36/37 éves házaspár vagyunk! Szeretünk ismerkedni,barátkozni,bulizni is ha tehetjük és persze nagyon szeretjük egymást! Köszönöm előre is az infókat és a tippeket!
Sziasztok.Holnap párt keresek nudizás,napozás,sex.,cuckold.Napozó ágyak,medence,zene,telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Délegyen szupi az idő

A Lölő nagyobb fantáziát látott benne a nudinàl....
(Ez egy válasz csorbinorbi üzenetére (2023. 07. 28. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 16:27

hát pedig nem lenne rossz...