Sziasztok!
Holnap megyek Berénybe!Masszázst vállalok minden ellenszolgáltatás nélkül,ha valakit érdekel írjon bátran!
Holnap megyek Berénybe!Masszázst vállalok minden ellenszolgáltatás nélkül,ha valakit érdekel írjon bátran!
Sziasztok lányok, párok jelentkezését várom akik nyitottak közvetlenek és elvennék a szüzességem nudizmusbol .nagyon szívesen meztelenkednék egy szép parton (pl: D1)egy kellemes társaságban.
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Kedd-szerda irány Délegy! Ki jön még?

Azért mert ti bérlők nem biztos, hogy csillagos ötös.
Sőt!!!
Hétköznap vannak vagy 20-an a nagy strandon, de zaklatnak, hogy hol a karszalag....parkolásról nem is beszélek.
A bérlő szaunás Mari meg a kis házából kukkolja távcsővel a strandolókat!
Undorító!!!! (Ez egy válasz Meztelen érintés üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 15:45
Sőt!!!
Hétköznap vannak vagy 20-an a nagy strandon, de zaklatnak, hogy hol a karszalag....parkolásról nem is beszélek.
A bérlő szaunás Mari meg a kis házából kukkolja távcsővel a strandolókat!
Undorító!!!! (Ez egy válasz Meztelen érintés üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Dél1 megint csillagos ötösre szerepelt! Nagyon szuper volt.
Sziasztok! Berénybe bekukkantottam a múlt héten, teljesen tapasztalatlanul, mert nagyon kíváncsi voltam. Kellemes élmény volt. Már Pesten vagyok, szívesen ellátogatnék holnap valahova. Tanácsot és társaságot keresek.
Sziasztok! Érdemes meglátogatni a gyulai várfürdő textilmentes részlegét?
Sziasztok! Holnap Berényben ki lesz?
Sziasztok!
Holnap Délegyháza?
Holnap Délegyháza?
Ki volt ma szikin ?Nagyon jó volt !
XI ker Kondorosi útnál ma jó volt a Dunapart?
Remek volt ma a Harcsás.
Viszonylag sokan is voltak.
Köszönöm az idősebb párnak ezt a remek kis beszélgetést, nagyon jófejek voltak.
DS ... 007 a rendszám--- Hátha magatokra ismertek.
Viszonylag sokan is voltak.
Köszönöm az idősebb párnak ezt a remek kis beszélgetést, nagyon jófejek voltak.
DS ... 007 a rendszám--- Hátha magatokra ismertek.
Sziasztok! Ma jó volt Nyék? Tegnap nagyon az volt. Puszi Móni
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 16:09
Törölt felhasználó (4714533)

Kedves pár Most nyéken esetleg akik unatkoznak???
Sziasztok.
Volt ma Gárdonyban egy Gabi nevű csaj egy idősebb úriemberrel, és több pasival is szexelt, tud valaki valamit erről a lányról?
Volt ma Gárdonyban egy Gabi nevű csaj egy idősebb úriemberrel, és több pasival is szexelt, tud valaki valamit erről a lányról?
Augusztus 21,22,23,ezekre a napokra keresek hölgyet illetve párt nyéki nudizásra extrákkal.Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár,illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyében akár érted /értették megyek.
Kint vagyunk még egy nagyon kedves hölggyel
(Ez egy válasz szimpipar0618 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyék estefelé srác-srác összefutunk?
Sziasztok. Bèkès megyèben van olyan hely ahol lehet nudizni?

Kedves pár Most nyéken esetleg akik unatkoznak???
Délegyen csodás az idő

Egy kicsit irigykedek ,jó pihenèst!a nap süssön Rád!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 09:46
Törölt felhasználó (4696237)

Holnap D1 relax