Ha megszerezted, akkor elkérném én is! Köszönöm előre is!
(Ez egy válasz taltos1 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
valóban nem tud senki segíteni?
(Ez egy válasz taltos1 üzenetére (2023. 08. 12. szombat 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 08:40

Szép napot,kis segítséget szeretnék kérni,tudja valaki a tiszanánai nudista strand telefonszámát mivel úgy tudom oda be kell jelentkezni ha kérhetem a választ privátban küld előre is köszönöm
Nyéken valaki kora délután?
Sziasztok! Valaki innen Berényben?
Mi megyünk ki ma.
(Ez egy válasz petike1234 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap du. valaki tervez gàrdonyi nudizàst?
Délután kint leszek. Találkozhatunk.
(Ez egy válasz petike1234 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 05:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valakik mennek délután Abdára nudi strandra.
Sziasztok, ma Del1 en leszek

Ma Nyíregyről megyek Nyékre!l írjon aki jönni akar 3hely van
Mi ez a savanyú a szőlő dolog? Parkolás? Mindig sikerül. A nagystrand tele volt, sőt nagyon sok fiatal csinos pár vo, sok család és végre normális (nem kukker
szóló férfiból volt több. A büfében, max 8--10 perc sorban állás. Szinte olyan érzés volt, mintha nem itthon lennének. Mari meg hadd nézzen(ki az a Mari?)

Ott csak 1 szauna a textilmentes ha jól tudom.
(Ez egy válasz HUNTilk üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 21:16

Sziasztok! Érdemes meglátogatni a gyulai várfürdő textilmentes részlegét?
Délelőtt gardonyba ha lenne kint hőlgy vagy par arra mennék
balaton északi parton tud valaki vizközeli nudizo helyet?
Nyék ki megy ki délután?
Sziasztok
Szikin lesz innen valaki hétvégén?
Szikin lesz innen valaki hétvégén?
Hánykor? Dél körül ott tudok lenni.
(Ez egy válasz Sue72 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi szombaton délután voltunk. Fincsi volt akkor is.
Ez engem is érdekel
(Ez egy válasz bozontos1 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 19:34

Sziasztok.
Volt ma Gárdonyban egy Gabi nevű csaj egy idősebb úriemberrel, és több pasival is szexelt, tud valaki valamit erről a lányról?
Volt ma Gárdonyban egy Gabi nevű csaj egy idősebb úriemberrel, és több pasival is szexelt, tud valaki valamit erről a lányról?