Holnap Nyéken párral ismerkednék.
Sziasztok!
Dél1, Vidám domb?
Dél1, Vidám domb?
Sziasztok.
Augusztus18. Dél1-en leszek egyedül, barátkoznék , ismerkednék, társaságot keresek, nem vagyok semmi jónak elrontója.
Augusztus18. Dél1-en leszek egyedül, barátkoznék , ismerkednék, társaságot keresek, nem vagyok semmi jónak elrontója.
Mi késő délután megyünk. Merre szoktatok lenni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 12:33
Törölt felhasználó (4463542)

Sziasztok! 18.-án párommal a nyéki nudin leszünk reggeltől délutánig. Esetleg lenne hölgy, vagy pár, aki csatlakozni szeretne? Elütnénk együtt az időt.
Szép napot!

Sziasztok ma gárdonyba valaki ? Mi pár vagyunk
20.a tól 24 ig dél 1 en leszünk szívesen ismerkedünk párokkal és szóló hölgyekkel lányokkal,...
Sziasztok!
Ma Pár Abdán innen?
Ma Pár Abdán innen?
Délegyen valaki?
Párral ismerkednénk hétvégén Dél1-en. Esetleg valaki kint lesz?
Holnap Gàrdonyba vki.?
Sziasztok,
18-22-ig Dél1-en vagyunk az Oázis1 faházba. Párok ismerkedését szívesen fogadjuk
18-22-ig Dél1-en vagyunk az Oázis1 faházba. Párok ismerkedését szívesen fogadjuk

Szia! Reggel 7 órakor gondolod? Én csak délután leszek kint.
(Ez egy válasz Kubai üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasi társaság is szóba jöhetne nállatok ma?
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Berényben párral ismerkednék. Feket sapka
Ma ki megyunk a D1 re...
Berényben Párral ismerkednénk hölgy partneremmel vagyunk lent most
Sziasztok! 18.-án párommal a nyéki nudin leszünk reggeltől délutánig. Esetleg lenne hölgy, vagy pár, aki csatlakozni szeretne? Elütnénk együtt az időt.
Szép napot!

Senki sem tud semmit?
(Ez egy válasz bozontos1 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 19:34

Sziasztok.
Volt ma Gárdonyban egy Gabi nevű csaj egy idősebb úriemberrel, és több pasival is szexelt, tud valaki valamit erről a lányról?
Volt ma Gárdonyban egy Gabi nevű csaj egy idősebb úriemberrel, és több pasival is szexelt, tud valaki valamit erről a lányról?
Sajnos igazatok van :(
(Ez egy válasz VIKTAM üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 21:34

Azért mert ti bérlők nem biztos, hogy csillagos ötös.
Sőt!!!
Hétköznap vannak vagy 20-an a nagy strandon, de zaklatnak, hogy hol a karszalag....parkolásról nem is beszélek.
A bérlő szaunás Mari meg a kis házából kukkolja távcsővel a strandolókat!
Undorító!!!!
Sőt!!!
Hétköznap vannak vagy 20-an a nagy strandon, de zaklatnak, hogy hol a karszalag....parkolásról nem is beszélek.
A bérlő szaunás Mari meg a kis házából kukkolja távcsővel a strandolókat!
Undorító!!!!
Holnap reggel 7 körül a Nyéki nudin valaki?