Délegyházán borús az idő, még alig van pár ember. Remélem a nap is előbújik és a strandolók is.
Pénteken megyek Dél1re, még soha nem voltam.
Lesz innen valaki?
Lesz innen valaki?
Ma du. gàrdonyi nudizàst tervez valaki?
Ma a berényi nudin ismerkednék,fiatal biszex pasi vagyok!
Sziasztok! Gyms megyei pár aki nudizik valamerre és ismerkedne?
És ma újra irány Délegyre! Eddig szuper volt a hét, bárcsak mindig ilyen lenne!

Holnaptól irány Berény.
Pénteken nyéken élvezzük a napsütést . Ismerkedjünk ,várjuk a normális emberek társaságát
Sziasztok.Párt keresek Augusztus 19-20. ra nudizás,medencézés,zene,grill,sex.20.án este hajós lampionos felvonulás. csak kitöltött adatlappal és képpel érdeklődj!
Sziasztok!Mikor mentek megint?
(Ez egy válasz Principessa üzenetére (2023. 08. 15. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Újra pár napig Berényben!
Kulturált, kényeztetni-masszírozni szerető, ápolt, átlagos testalkatú heteró férfit keresünk a hölgy örömére.
Kulturált, kényeztetni-masszírozni szerető, ápolt, átlagos testalkatú heteró férfit keresünk a hölgy örömére.
Sziasztok!E hétvégére keresek 20-50 év közötti,átlagos alkatú Nőt Délegyházára.Én kedves,figyelmes,ügyes kezű masszőr...és fürge nyelvű...
Budapesten ma valaki? Pár is ok. Helyem van, de tudok menni is.
Sziasztok!
Volt valaki mostanában a Szentendrei szigeten...?
Milyen most a vízállás ?
Előre is köszi a segítséget!
Volt valaki mostanában a Szentendrei szigeten...?
Milyen most a vízállás ?
Előre is köszi a segítséget!
Reméljük holnap mi is hasonlóan
(Ez egy válasz szimpipar0618 üzenetére (2023. 08. 15. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Pont elkerüljük egymást! :(
(Ez egy válasz Berzo üzenetére (2023. 08. 15. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Van még kint valaki nyéken?
Mi 25-én leszünk, sajnos csak 1 nap fér bele.
(Ez egy válasz Berzo üzenetére (2023. 08. 15. kedd 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, valóban. Mi is jól éreztük magunkat .
(Ez egy válasz Principessa üzenetére (2023. 08. 15. kedd 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap is megyek Berénybe és szívesen venném normális emberek társaságát!Már ha vannak olyanok ott az oldalról!?