Vir szigeten szívesen nudiznék valakivel.
Mi is itt vagyunk!
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 15:46
Sziasztok! Van innét Hölgy vagy Pár itt a Berényi nudin? 28éves magára igényes Pasi vagyok
Holnap Gàrdonyba valaki?
Tiszanánán működik még a nudi?
Sziasztok!Holnap újra egész nap,párt,nőt szívesen látnék,nudizás,hűsölés a medencében,zene,italok,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.Az sem baj ha többen leszünk.privát üzenetben érdeklődjetek.
Sziasztok. Holnap délután 2 után keresek társat némi együtt fürdésre a Nyéki nudi részre. A sorompó előtti résznél. Egy meló utáni martózás?
Erre hosszabb ideje már én is kíváncsi vagyok. Sajnos semmit sem sikerült róla kideríteni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 18:51
Törölt felhasználó (4705075)
Tiszanánán működik még a nudi?
Szia! Az pontosan merre van?
(Ez egy válasz kiszgyenesz üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 20:46
Sziasztok. Holnap délután 2 után keresek társat némi együtt fürdésre a Nyéki nudi részre. A sorompó előtti résznél. Egy meló utáni martózás?
Sziasztok! Ma újra irány Délegyháza. Igényes társaságot keresek-kínálok.
Aki ott lesz írjon!
Aki ott lesz írjon!
Van olyan igényes, pajzán pár, aki erotikus nudizást vagy autós kalandot tervez ma Győr környékén? Szívesen csatlakoznék kíváncsi nézőként vagy esetleg a hölgy örömére.
Ma gàrdonyi nudin leszek, kukkolnèk.
Ma Délegyházán leszünk! 50-es pár vagyunk! Ismerkednénk!
Úgy néz ki, hogy mi is szombaton megyünk. Napozni, és SUP-ozni fogunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 15:26
Törölt felhasználó (4714312)
Szombaton mi is megyünk!
Nos, van kinn valaki Délegyen?
Még viszonylag nyugis a strand, kicsit unatkozom.
Még viszonylag nyugis a strand, kicsit unatkozom.
Szentesi nudira ma jön vki? Uncsi egyedül...
Isméf Délegyen. Csodás idő van.
Holnap megyek nudizni a nyékitóhoz csajokkal párokkal szívesen ismerkednék.
Sziasztok! Nyéken van kint hölgy vagy pár?
Bp.hetero gondolkodású wellness létezik szauna világgal?
50-es pár vagyunk... Délegyen vagyunk épp!!! ...a bejárat felé a vízparton!

felpa

adri43550
Zara