Isméf Délegyen. Csodás idő van.
Szentesi nudira ma jön vki? Uncsi egyedül...
Nos, van kinn valaki Délegyen?
Még viszonylag nyugis a strand, kicsit unatkozom.
Még viszonylag nyugis a strand, kicsit unatkozom.
Úgy néz ki, hogy mi is szombaton megyünk. Napozni, és SUP-ozni fogunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 15:26
Törölt felhasználó (4714312)

Szombaton mi is megyünk!
Ma Délegyházán leszünk! 50-es pár vagyunk! Ismerkednénk!
Ma gàrdonyi nudin leszek, kukkolnèk.
Van olyan igényes, pajzán pár, aki erotikus nudizást vagy autós kalandot tervez ma Győr környékén? Szívesen csatlakoznék kíváncsi nézőként vagy esetleg a hölgy örömére.
Sziasztok! Ma újra irány Délegyháza. Igényes társaságot keresek-kínálok.
Aki ott lesz írjon!

Szia! Az pontosan merre van?
(Ez egy válasz kiszgyenesz üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 20:46

Sziasztok. Holnap délután 2 után keresek társat némi együtt fürdésre a Nyéki nudi részre. A sorompó előtti résznél. Egy meló utáni martózás?
Erre hosszabb ideje már én is kíváncsi vagyok. Sajnos semmit sem sikerült róla kideríteni...
(Ez egy válasz Tamáskiss124 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Holnap délután 2 után keresek társat némi együtt fürdésre a Nyéki nudi részre. A sorompó előtti résznél. Egy meló utáni martózás?
Sziasztok!Holnap újra egész nap,párt,nőt szívesen látnék,nudizás,hűsölés a medencében,zene,italok,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.Az sem baj ha többen leszünk.privát üzenetben érdeklődjetek.
Tiszanánán működik még a nudi?
Holnap Gàrdonyba valaki?
Mi is itt vagyunk!
(Ez egy válasz Kelenfoldisrac üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 15:46

Sziasztok! Van innét Hölgy vagy Pár itt a Berényi nudin? 28éves magára igényes Pasi vagyok
Vir szigeten szívesen nudiznék valakivel.
Sziasztok.Olyan párt keresek ma délutánra,estére ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugjàk,szopatják a párját egy méretes farokkal medencézés közben telkemen a Tisza tónál.
Sziasztok! Van innét Hölgy vagy Pár itt a Berényi nudin? 28éves magára igényes Pasi vagyok
Szombaton mi is megyünk!
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtökön, del1, parok, exib.- vouy. kaland?uzen...