Sziasztok
Holnap lesz innen valaki vagy valakik Dél1en??
Ismerkedés, beszélgetés, de semmi jónak nem vagyok elrontója
Holnap lesz innen valaki vagy valakik Dél1en??
Ismerkedés, beszélgetés, de semmi jónak nem vagyok elrontója

Szikire jön ki ma valaki?
Párok, tervez ma valaki menni nyékre?
Amúgy tegnap voltam kint Google találat. Ez alapján, bár én a CS nél mozogtam főleg.
Szerencsere nem mindenki
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajna sok a kép nélküli, kitöltetlen adatlap, plusz még a szimpátia sem lenne elhanyagolható. Sok az egyszavas ember "dugunk?" "szopsz?", ezekkel mit kezdjek? Van akinek elég, nekem nem, de ha facetoface látom, hogy pl mosolyog és jókedvűen köszönbi is képes, rögtön másabb a szitu, persze lehet ez csak a kezdők problémái.
(Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 07:25

"Merre menjek nyitottabb embereket keresni?" ez nagyon tetszik, ha itt gg-n nem találsz nyitott embereket akkor????
Ahogy mondod.Rengeteg a párkènt regiző pasi.De sok pár keres,ès senkivel,nem talizik.
Egy házibuli,ahol semmi elvárás/kor,suly stb/oda is csak èrdeklődès max. (Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 07:25
Egy házibuli,ahol semmi elvárás/kor,suly stb/oda is csak èrdeklődès max. (Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)

"Merre menjek nyitottabb embereket keresni?" ez nagyon tetszik, ha itt gg-n nem találsz nyitott embereket akkor????
Szuper az idő és a víz is Berényben

Ma a szentendrei-sziget, Tahi-híd környékén ismerkednénk 50-es párként párral, biszex pasival a korosztályunkból! ...csak ha van fényképed!!! Írj, várjuk!
Holnap 40-es párként Berényben leszünk, ismerkednénk
Inkább mondanám azt, hogy bizonytalan a párok többsége....
(Ez egy válasz walking üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nehéz feladat mert a párok többsége is kamus.
(Ez egy válasz Whynotnow üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 07:10

Sziasztok, kérdés, most kezdtem el nudizni, nyék környékén...
De sok elképzelésem nincs arról, hogy jellemzően, hogy zajlik ott egy ismerkedés, akár szex befejezésel. Meg amúgy nagyon nagy bejárható terület, szóval gőzőm sincs merre menjek "nyitottabb" embereket keresni.
De sok elképzelésem nincs arról, hogy jellemzően, hogy zajlik ott egy ismerkedés, akár szex befejezésel. Meg amúgy nagyon nagy bejárható terület, szóval gőzőm sincs merre menjek "nyitottabb" embereket keresni.
(Ez egy válasz Whynotnow üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 07:10

A szentendrei-sziget, Tahi-híd környékén ismerkednénk 50-es párként párral, biszex pasival a korosztályunkból! ...csak ha van fényképed!
Szentendrei-sziget, Tahi-híd környékén ismerkedne 50-es pár párral, biszex pasival a korosztályunkból! ...csak ha van fényképed!
Ma este lesz valaki nyéken?
Gondolkodunk h Demjén vagy Nyék!
Nem csak nudi!
Mi ápolt, borotvált nyitott pár, lány 36 éves, picit telt, spriccelős puncival, a fiú izmos, 47 éves hatalmas intimmel!
A fiú nem tudja h itt keresek
De!
Többször beszéltünk többea szexről, nyitott rá, ezért ha titok tartó vagy és hasonló paraméterekkel rendelkezel, férfiként, nőként és párkémt is szívesen vennénk a csatlakozást!
Gondolkodunk h Demjén vagy Nyék!
Nem csak nudi!
Mi ápolt, borotvált nyitott pár, lány 36 éves, picit telt, spriccelős puncival, a fiú izmos, 47 éves hatalmas intimmel!
A fiú nem tudja h itt keresek

De!
Többször beszéltünk többea szexről, nyitott rá, ezért ha titok tartó vagy és hasonló paraméterekkel rendelkezel, férfiként, nőként és párkémt is szívesen vennénk a csatlakozást!
Hétvégére hölgyeket keressünk vagy párokat egy magán(Dunaharaszti ) tónál nudi hoz meg minden jó hoz !
Jelentkezni Privatba képekkel!
Jelentkezni Privatba képekkel!
Sziasztok Szombat esetleg???
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 16:54
Törölt felhasználó (4703466)

Sziasztok!
Párokat keresünk holnap reggelre egy közös csobbanásra Nyéken.
Sziasztok!