Sziasztok! Hétfő-kedden megy még valaki Délegyre? Az idő még jó lesz elvileg, csak a szeptemberi időpont lehet sokakat eltántorít. Én ott leszek, lehet idén utoljára. Aki összefutna még, írjon rám nyugodtan.

Hétfőn bezár vége a szezonnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 09. szombat 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 11:10
Törölt felhasználó (4717096)

Sziasztok. Berényben lesz valaki jövő hét közepén, ismerkednék.
Nyék jo kint vagyok
Nos Berény .Szuper az idő,nincs tömeg egyenlőre.A víz a párom szerint jó ,szerintem 2cm,az az hideg.
Sziasztok párral ismerkednék vasárnap Somogy Zala Vas kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson, vagy akár a természet lágy ölén csak kukkolnék, hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok. Berényben lesz valaki jövő hét közepén, ismerkednék.
Sziasztok Miskolcrol megy ma valaki nyèkre aki elvine
Sziasztok, holnap Nyek?pár kozos nudila, nemcsak nudizni szeretunk
Dèlegyhàzàn szuper az idő!
Szia. Valaki vagy valakik mennek ma Dunakeszire? Csatlakoznék
Gárdony , 90% a pasi. Lehet ezért , nagyon megváltoztak az arányok a "régi" Gárdonyhoz képest .
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 09. 09. szombat 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
És miért nem járnak párok lányok Gárdonyra?Pont ezért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 09. szombat 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 06:03
Törölt felhasználó (3915692)

Én is a portásoktól tudom, de azért látható is, nem hiszem ,hogy van olyan hely, ahol még nem voltam pár hetet. Persze vannak kivételek, mint pl sziki, ott vigyáznak az arányokra.De ha megnézed az ingyenes strandokat, mint pl Gárdony ott még rosszabb az arány.
Persze mindenütt vannak csak pl Berényben alig veszed őket észre.Nem kirívóan viselkednek,nem zaklatlak senkit.
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 23:32

Sziasztok! Csütörtökön voltam Berenybe akkor is volt kb 15 pár 2 szoló hölgy! A melegeket nem említem abból is volt bőven!
Gárdonyi nudira jön valaki most?
Sziasztok. Hétvégén D1 en leszünk szivesen ismerkedünk adatlapunk alapjàn.
A
Délegyen sokkal több a pasi.
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 09. 08. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 17:16

Nem tudom te hová jársz ,de például Berényben ez közel sem így van,és míg Délegyre jártunk sem ez az arány volt ott sem.Nyéken igen,de ott meg nincs akinek legyen ebből bevétele.
Sziasztok! Ma berényben leszünk szívesen ismerkedünk párokkal
Meg hétvégen is. Keringenek a párok körül, mint a legyek.
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 21:25

Hétköznap azért Délegyházán is erősen túlsúlyban vannak a szóló férfiak.
Én is a portásoktól tudom, de azért látható is, nem hiszem ,hogy van olyan hely, ahol még nem voltam pár hetet. Persze vannak kivételek, mint pl sziki, ott vigyáznak az arányokra.De ha megnézed az ingyenes strandokat, mint pl Gárdony ott még rosszabb az arány.
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 09. 08. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 17:16

Nem tudom te hová jársz ,de például Berényben ez közel sem így van,és míg Délegyre jártunk sem ez az arány volt ott sem.Nyéken igen,de ott meg nincs akinek legyen ebből bevétele.