Gyömrö kke, van a közelben nudizási lehetőség ?
Holnap (hétfőn) Délegyházán leszünk! 50-es párként szívesen ismerkednénk bi pasival, párokkal, hölggyel!
Köszönöm a kedves párnak ezt a kis játékot ma délután délegyen akikkel váltottunk pár szót,ha esetleg itt vagytok írjatok privátban szívesen megnéznélek még titeket
Jövő nyár még messze van

Sziasztok
Délegyen van most még itt pár?
Délegyen van most még itt pár?
volt sok szép és izgalmas élményünk nyéken de mindig ugy jött össze hogy itt előre fixáltuk a talit és az időpontot egy másik párral ,nos ha pedig kint minden oké és csak a kukkolok zavarnak , nyék pontosan az a hely ahol lehet találni olyan helyet ahol 4esben nyugodtan lehet .........
(Ez egy válasz Tündérrózsa2023 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 16:26

Sziasztok!
Reméljük igazatok van!
A pályával párhuzamos részre nem mentünk.
Megfogadjuk a tanácsot, legközelebb itt egyeztetünk.
Reméljük igazatok van!
Megfogadjuk a tanácsot, legközelebb itt egyeztetünk.
Sziasztok! Holnap ki menne Délegyre?
Sziasztok!
Reméljük igazatok van!
Megfogadjuk a tanácsot, legközelebb itt egyeztetünk. (Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 16:16
Reméljük igazatok van!
Megfogadjuk a tanácsot, legközelebb itt egyeztetünk. (Ez egy válasz Paros8081 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintunk nem jó helyen voltatok az autópályával párhuzamos részen szinte mindig vannak kint párok , igaz a mostani magas vizállás miatt eléggé nehéz észrevenni egymást , mi mindig azt mondjuk párok egyeztessenek itt inkább előre . sajnoa a spontán ismerkedés minden nudin nagyon kevés sikerrel kecsegtet
szerintunk nem jó helyen voltatok az autópályával párhuzamos részen szinte mindig vannak kint párok , igaz a mostani magas vizállás miatt eléggé nehéz észrevenni egymást , mi mindig azt mondjuk párok egyeztessenek itt inkább előre . sajnoa a spontán ismerkedés minden nudin nagyon kevés sikerrel kecsegtet
(Ez egy válasz Tündérrózsa2023 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 15:57

Sziasztok, üdv mindenkinek!
Sajnos egyet kell értenünk a nyéki tavakat érintő negatív színben feltüntetőkkel.
Bejártuk a 4-es, és 5-ös partszakaszokat. Azt gondoljuk ezek elestek. Csak textilesekkel találkoztunk. És egy beteg faszverővel. Azt csak látni kellett volna mit művelt amikor észrevette, hogy közeledünk.....
Az 5-ösön 1 nudizó pasival találkoztunk. És ennyi. Mindenhol textilesek.
Átmentünk a Muhi Beach-re, a nudis részre. Sajnos már a kapunál tájékoztattak, hogy nem működik, (mivel nincs rá kereslet), de ha gondoljuk nézzük meg, ha akarunk maradunk, ha nem akkor nem.
Megnéztük. Ahol tavaly voltunk, árnyék mindenhol, napozni nem lehetett. Túl magasak a fák. A part tiszta, rendezett volt, tavaly óta áram is ki lett építve. Ez pozitív, de sajnos alkalmatlan a napozásra, pihenésre.
Bízunk benne ez változni fog a nudisok javára. De sajnos a tapasztalat nem ezt mutatja. A nudisok kiszorulnak mindenhonnan, átveszik a helyüket a textilesek és horgászok....
Sajnos egyet kell értenünk a nyéki tavakat érintő negatív színben feltüntetőkkel.
Bejártuk a 4-es, és 5-ös partszakaszokat. Azt gondoljuk ezek elestek. Csak textilesekkel találkoztunk. És egy beteg faszverővel. Azt csak látni kellett volna mit művelt amikor észrevette, hogy közeledünk.....
Átmentünk a Muhi Beach-re, a nudis részre. Sajnos már a kapunál tájékoztattak, hogy nem működik, (mivel nincs rá kereslet), de ha gondoljuk nézzük meg, ha akarunk maradunk, ha nem akkor nem.
Megnéztük. Ahol tavaly voltunk, árnyék mindenhol, napozni nem lehetett. Túl magasak a fák. A part tiszta, rendezett volt, tavaly óta áram is ki lett építve. Ez pozitív, de sajnos alkalmatlan a napozásra, pihenésre.
Bízunk benne ez változni fog a nudisok javára. De sajnos a tapasztalat nem ezt mutatja. A nudisok kiszorulnak mindenhonnan, átveszik a helyüket a textilesek és horgászok....
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Sziasztok Itt vagyok Dél1 esetleg làny, pàr és még ki tudja mi.
Sziasztok! Van itt valaki, aki tegnap délután kint volt Abdán a bányatónál? Jelige: baseballsapka és napszemüveg
Del1 super nap
Tíz évvel ezelőtt még nagyon szerettünk Nyékre járni, a kellemes vízű tóban nagyokat úsztunk, jókat napoztunk a parton rendes társaságban. Most viszont messziről elkerüljük az említett aberráltak miatt. Maradnak a szervezett rendezvények pl. Ballószög, Kerekdomb, Szentes. sajnos "önjelölt ismerkedők", kukkolók már ezeken a helyeken is kezdenek felbukkanni...
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 12:03

Minden szó igaz, amit írtál. Egyszer voltunk Nyéken, nem láttunk mást, csak bokorban bújkáló pasikat. Gárdonyban 3 szor, az sem volt sokkal jobb. Aztán most már évek óta Hévízen a 2-es zsiliphez járunk, itt mindig jó az ivararány, zömmel párok vannak, szóló pasikat nem nagyon tűrjük meg. Itt lehet beszélgetni, romantikázni, szexelni.
Sziasztok, mi ujsag nyeken?
Minden szó igaz, amit írtál. Egyszer voltunk Nyéken, nem láttunk mást, csak bokorban bújkáló pasikat. Gárdonyban 3 szor, az sem volt sokkal jobb. Aztán most már évek óta Hévízen a 2-es zsiliphez járunk, itt mindig jó az ivararány, zömmel párok vannak, szóló pasikat nem nagyon tűrjük meg. Itt lehet beszélgetni, romantikázni, szexelni.
(Ez egy válasz egymaselott01234 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 10:52

A szóló nők és a párok nagy része azért tűntek el ezekről a helyekről mert besokalnak a sok kuncsorgo szerencsétlen fasztol akik pofátlan módon mennek leskelodni és a fasgukat verni. Mert hányinger keltő már ez hogy bárhova megy az ember tele van tapló egyedülálló fazonnal akik erre verik a faszukat. Mi is sok helyre jártunk de már inkább a kertben napozunk mert borzasztó hogy bármerre néz az ember csak bameszkodo faszverok vannak. Mint ahogy a szépvölgyi a reptér hajógyári stb.... Pár éve fel mentél egy este 5-10 pár is volt fent most meg hetente egy ha oda téved pont az ilyen gyökér pasik miatt.
És ez az itteni felhozatal is igaz mert az ember ki írja hogy csak párt keres x napra és egy órán belül kap 40 levelet szóló pasiktol hogy de nem lehetne...? Nem bazdmeg mert ki írtuk hogy csak pár. Szóval ez itt a legnagyobb probléma és az összes kulturált jó helyet amik voltak mint az ilyen pasik teszik tönkre. És hamarosan már sehol nem lesz senki csak egymást kergethetik majd a buzik.
És ez az itteni felhozatal is igaz mert az ember ki írja hogy csak párt keres x napra és egy órán belül kap 40 levelet szóló pasiktol hogy de nem lehetne...? Nem bazdmeg mert ki írtuk hogy csak pár. Szóval ez itt a legnagyobb probléma és az összes kulturált jó helyet amik voltak mint az ilyen pasik teszik tönkre. És hamarosan már sehol nem lesz senki csak egymást kergethetik majd a buzik.
Az előző írásomra a válaszoddal makszimálisan egyetértek.
Viszont ezzel most részben egyetértek, részben nem.
Teganp elmentem a Harcsásra utoljára, leg eleéjén voltam, tőlem 6-8 méterre volt egy 30 körüli pár, megkérdeztem hogy zavarja őket ha oda telepedek le tőlük kb 10 méterre, azt mondták egész nyugodtan.
Napoztam, majd azt vettem észre hogy a csaj cumizza a párját mellettem, nyílván odanéztem, de ennyi nem foglalkoztam vele, ha azt látom a páron hogy nem akarnak mást bevonni,elfogadom és napozok tovább, viszont rá 5 percre körülöttünk valóban volt 4 idős pasi akik ott rángatták a pöcsüket.
Szóval vannak olyan egyedüli pasik is akik ezt tiszteletben tartják, de az igaz hogy ebből kevés van.
Szépvölgyin, reptér mellett nem voltam soha, gondolkodtam rajta hogy elmegyek, de az írásod után már elgondolkodtató a helyzet. (Ez egy válasz egymaselott01234 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 10:54
Viszont ezzel most részben egyetértek, részben nem.
Teganp elmentem a Harcsásra utoljára, leg eleéjén voltam, tőlem 6-8 méterre volt egy 30 körüli pár, megkérdeztem hogy zavarja őket ha oda telepedek le tőlük kb 10 méterre, azt mondták egész nyugodtan.
Napoztam, majd azt vettem észre hogy a csaj cumizza a párját mellettem, nyílván odanéztem, de ennyi nem foglalkoztam vele, ha azt látom a páron hogy nem akarnak mást bevonni,elfogadom és napozok tovább, viszont rá 5 percre körülöttünk valóban volt 4 idős pasi akik ott rángatták a pöcsüket.
Szóval vannak olyan egyedüli pasik is akik ezt tiszteletben tartják, de az igaz hogy ebből kevés van.
Szépvölgyin, reptér mellett nem voltam soha, gondolkodtam rajta hogy elmegyek, de az írásod után már elgondolkodtató a helyzet. (Ez egy válasz egymaselott01234 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Lenne igen abban az esetleg ha csinálnának olyan helyet ahova a szolo férfiakat nem engedik be.
Sziasztok. Meddig vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 11:39
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Ma Délegyen vagyunk, szívesen ismerkedünk párokkal!

Sziasztok! Ma Délegyen vagyunk, szívesen ismerkedünk párokkal!

Sziasztok Délegyházi nudin esetleg pàr??? Szoló pasi vagyok.
Lenne igen abban az esetleg ha csinálnának olyan helyet ahova a szolo férfiakat nem engedik be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 11:46
Törölt felhasználó (4706013)

Lenne sok szexy lány...