Aquaworld Budapesti naturista szaunájában.
Közös maszizás?
A megfelelő naturista napokon 11 től hêtköznap társulna valaki?
Közös maszizás?
A megfelelő naturista napokon 11 től hêtköznap társulna valaki?
Lenne valaki aki elkísérne segítene egy nudista strandra vagy textil mentes szaunázásra? Párok csajok vagy idősebb férfi, szabolcs megyében esetleg!
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár, Pápa. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Miskolci lakásomban várok meztelenkedni szerető párt
Sziasztok nagyon érdekelne a nudizás dolog sosem próbáltam nagyon szégyenlős vagyok de magam felszabadítása miatt szívesen kipróbálnám ehez keresnék párt vagy hölgyet aki türelmes és segítene nekem hogy mik az illem szabályok mi hogy működik meg persze egy kis lelki bíztatás közben beszélgethetnénk vagy akármi amihez lenne kedv ! Szabolcsban hol lehetne erre lehetőség ? Válaszotokat előre is köszönöm! (Idősebb férfi talán még belefér)
Dec.8 - dec.11 között Zalakaroson wellnesselünk.Hetero párral ismerkednénk
Sziasztok szilveszterre keresnénk szimpi part welnessre és másra
Bi hölgy nagy mell min 130d nagyon szőrős pina 50plusz értelmes és érzelmes szeres mindent,tel szám nélkül ne keres,pár is...
Jön ma este valaki Ráckevére?
Lakásban nudizás közös masztizás izgatna valakit? Pest és környékén
Sziasztok .Naturista párként ilyen párokkal ismerkednénk . Mi Baranya megyeiek vagyunk , de nemcsak baranyamegyei párt keresünk .
csak nevében az, a leírtakból #2593 https://www.goldengate.hu/forum/tema/117201-Szauna-club-Nem-ta- rskereso/
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (2023. 11. 24. péntek 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Egerszalók Salirisben leszünk,november 30-december 3 közt. Párokkal ismerkednénk vagy szívesen töltenénk szabadidőnk,akár a környékről is. 45+ pár vagyunk,normál testalkattal.
December 01-én 11-15 óra között Mórahalmon a naturista napon, a csendes wellnessben és a zuhanyzóban huncutkodok. Kukkolókat várok, szólíts meg és bármi lehet korhatár nélkül. Férfit, Nőt, párt keresek. Teljesen biszex, mélytorkos, alázható, fotózható pasi vagyok
Dec.8 - dec.11 között Zalakaroson wellnesselünk.Hetero párral ismerkednénk
Sziasztok!hölgyet,párt keresek minden jóra!
sziasztok ma estére keresnénk párokat barátkozásra esetleg másra is írj bátran kecslent közeliek előnyben
Rába quellere nézzél rá, szokott havi 1 naturista est lenni.
(Ez egy válasz Nudiboy0112 üzenetére (2023. 11. 20. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 20. hétfő 20:23

Győr környékén lehet valahol nudizni?Van esetleg valahol a környéken naturista szauna?
bármikor voltam-voltunk ott -mármint bent a susnyásban-csak kukkoló farokhúzogató fiúk,férfiak,öregek voltak láthatóak....: S
(Ez egy válasz GetCloser üzenetére (2023. 10. 28. szombat 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 28. szombat 23:12

A szennyvíztisztító mellett be az erdőbe, helyben balra, és végig az ösvényen.
Igen,jó pár évvel ezelőtt volt szerencsém hozzájuk,de azóta sajnos nem láttam,és nem is hallottam Róluk...