Sziasztok! Péntek estére (01.12) keresünk párt, közös naturista wellness látogatásra.
Hölgy esetleg pár barátságát keresem hétvégi szaunázáshoz, masszázs is belefér.A többi csak rajtunk múlik! Szentgothárd, Körmend, Zalaegerszeg, Sárvár. Priviben várom azt aki szeret szaunázni!
Sziasztok!
Együtt élő, de legalábbis az életben is egy párt alkotó (nem titokban összejáró) párt keresünk szexre, barátságra, akár közös utazásokra, kirándulásokra, welnnessre, biszex női taggal. Ez fontos, ezért indult nálunk anno az egész ilyen célú barátkozás.
Normális, ápolt, együtt élő, egymást szerető, fejlett szexuális kultúrával rendelkező párnak tartjuk magunkat, leginkább az érzéki, finom szex hívei vagyunk, ami nem jelenti azt, hogy nyugdíjjasszexre vágyunk, csak azt, hogy a "találkozunk-reszelünk-hazamegyünk" nem a mi világunk.
Nem sietünk sehová, nem vagyunk ágyról-ágyra járók, alapvetően a cél egy hasonló mentalitású, hasonlóan életszerető párral való kapcsolódás. Szeretjük a tantrát, bár mi is csak most tanuljuk, szeretjük a natuirzmust, a szaunát, a termálfürdőket itthon és külföldön is.
Ha magatokra ismertek, várjuk leveletek. Aktképek reményében nem érdemes jelölni minket, mert nem küldünk és nem is kérünk senkitől. Arcos fotót viszont majd az ismerkedés folyamán igen, sőt a lányok közötti beszélgetés is elengedhetetlen a folytatáshoz.
Örülnénk a másik két felünknek.
Mosolygós szép reggelt/napot/estét, ki mikor olvassa.
)
Együtt élő, de legalábbis az életben is egy párt alkotó (nem titokban összejáró) párt keresünk szexre, barátságra, akár közös utazásokra, kirándulásokra, welnnessre, biszex női taggal. Ez fontos, ezért indult nálunk anno az egész ilyen célú barátkozás.
Normális, ápolt, együtt élő, egymást szerető, fejlett szexuális kultúrával rendelkező párnak tartjuk magunkat, leginkább az érzéki, finom szex hívei vagyunk, ami nem jelenti azt, hogy nyugdíjjasszexre vágyunk, csak azt, hogy a "találkozunk-reszelünk-hazamegyünk" nem a mi világunk.
Nem sietünk sehová, nem vagyunk ágyról-ágyra járók, alapvetően a cél egy hasonló mentalitású, hasonlóan életszerető párral való kapcsolódás. Szeretjük a tantrát, bár mi is csak most tanuljuk, szeretjük a natuirzmust, a szaunát, a termálfürdőket itthon és külföldön is.
Ha magatokra ismertek, várjuk leveletek. Aktképek reményében nem érdemes jelölni minket, mert nem küldünk és nem is kérünk senkitől. Arcos fotót viszont majd az ismerkedés folyamán igen, sőt a lányok közötti beszélgetés is elengedhetetlen a folytatáshoz.
Örülnénk a másik két felünknek.
Mosolygós szép reggelt/napot/estét, ki mikor olvassa.

Ez jól hangzik.....
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2023. 07. 24. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 24. hétfő 16:55

Berényben fantáziáltunk egy úrról esetleges esti kukkoló/beszállóról…
fantázia marad?

Lassan befagy annyira, a víz is...
(Ez egy válasz haromnegy56 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Korcsolyázni?
(Ez egy válasz petike4321 üzenetére (2024. 01. 09. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyék ma?
Volt már valaki a székesfehérvári Árpád fürdőben naturista szaunaesten? Mi a tapasztalat, párok, nők is vannak? Lehet ismerkedni ilyen helyen?
Holnap délelőtt valaki Nyék?
Ma Bükfürdő?
Egy alapos nudis masszázsért cserébe természetben fizetnék - kit érdekelne pesten? valaki jó vastag farokkal - laza pasi?
Délután lesz valaki nyéken?
Ha lesz valaki kint akkor én is kimennék még!
(Ez egy válasz Bifantasy üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Ha gondolod ki nézhetünk (Ez egy válasz petike4321 üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gondolod ki nézhetünk (Ez egy válasz petike4321 üzenetére (2024. 01. 01. hétfő 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet esetleg párt keresek Ausztriai szaunázás ra
Izgalom , nudi, szexi játékok
Izgalom , nudi, szexi játékok
Nyék?
Nyék valaki ma?
Boldog nudizásban es sok szexben gazdag új évet mindenkinek
Sziasztok!
Idén fedeztem fel ezt az oldalt, és az oldalnak ezt a fajta remek ismerkedős részét.
Idén voltam előszőr párokkal 3-as, 4-es felállásban illetve Cuckold témában is.
Idén voltam előszőr nudista részlegen is, pl: Berény, Harcsás, Dél1.
Nagyon sok kedves embert, párt, ismertem meg itt, és sokatokkal találkoztam akár privát, akár nudista helyen.
Remélem a következő évben még összefutok itt régi illetve új emberekkel.
Mindenkinek: Nagyon Boldog Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!!!
Idén fedeztem fel ezt az oldalt, és az oldalnak ezt a fajta remek ismerkedős részét.
Idén voltam előszőr párokkal 3-as, 4-es felállásban illetve Cuckold témában is.
Idén voltam előszőr nudista részlegen is, pl: Berény, Harcsás, Dél1.
Nagyon sok kedves embert, párt, ismertem meg itt, és sokatokkal találkoztam akár privát, akár nudista helyen.
Remélem a következő évben még összefutok itt régi illetve új emberekkel.
Mindenkinek: Nagyon Boldog Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok!!!
Boldog, izgalmakkal teli új évet mindenkinek!