Sziasztok!
Esetleg a mai napon Debrecenben a Vekeri Tó környékén,esetleg Debrecentől nem messze Szabolcs-megye felé szívesen kalndoznék a természetben. Ha van ötlet és bátorság,akkor szívesen veszem ha írsz privátban. Lányok és párok! Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok,nagy intimmel és a partnerre maximális odafigyeléssel!
Esetleg a mai napon Debrecenben a Vekeri Tó környékén,esetleg Debrecentől nem messze Szabolcs-megye felé szívesen kalndoznék a természetben. Ha van ötlet és bátorság,akkor szívesen veszem ha írsz privátban. Lányok és párok! Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok,nagy intimmel és a partnerre maximális odafigyeléssel!
Ma kinézek Algyőre kicsit napozni ha már jó idő van
engem is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 19:07
Törölt felhasználó (4708662)

Köszönet a Fekete VW Passatos idősebb párnak ma Gárdonyban
Csodás volt
Ha itt vagytok irjatok
Csodás volt
Ha itt vagytok irjatok
Sziasztok. Pécsen valaki nudi? Olyan szép idő van mostanában. Tudok pár jó helyet. Első sorban hölgy jelentkezését várom. Köszönöm szép napot
Gárdonyba szívesen ismerkednèk párokal! 36 éves sportos alkatu tapasztalt pasi vagyok!
Halli! Én is járok Gárdonyba! Milyen volt? Privilégiuma irj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 19:07
Törölt felhasználó (4708662)

Csodás volt
Ha itt vagytok irjatok
Csodás volt
Ha itt vagytok irjatok
Milyen volt Nyék?
Sziasztok, Algyői partról van valakinek infója?
Csodás volt
Ha itt vagytok irjatok
Csodás volt
Ha itt vagytok irjatok
Este van valaki a nyéki tónál?
Gárdonyi nudin várunk párokat,pasikat akik teleélvezik párom gyönyörű testét! Max 46 éves korig! Nagyobb,borotvált farkuak előnyben,sok spermával.
Majd kiszálltak a kocsiból mire igazán jól sütött a nap.
És kezdődik a játék. (Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 07. vasárnap 11:24
És kezdődik a játék. (Ez egy válasz Rush4ever üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Most délelőtt voltam kint Gárdonyban. Mindenki csak sétálgatott ruhában . 2 öreg volt pucéran a többi 6-8 ember ruhában sétálgatott vagy a kocsiban ült.
Most délelőtt voltam kint Gárdonyban. Mindenki csak sétálgatott ruhában . 2 öreg volt pucéran a többi 6-8 ember ruhában sétálgatott vagy a kocsiban ült.
Sziasztok
Délután nyèki tónál kalandoznèk...
)

Délután nyèki tónál kalandoznèk...

Sziasztok. Mondana valaki Pesten vagy nagyon közelében nudis helyeket? Délegyháza,újpesti kívül
A mai vízállás 371 cm.
(Ez egy válasz simazacsi77 üzenetére (2024. 04. 07. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Délegyháza valaki????
Sziasztok
Nyéki nudira jön ma valaki?
Nyéki nudira jön ma valaki?
Vác... Göd környékén ma megy valaki napozni?
Párok hölgyek?
Párok hölgyek?
Vác... Göd környékén ma Magy valaki napozni?
Párok hölgyek?
Párok hölgyek?