sziasztok!Valakik pénteken hévizi kifolyóhoz?
Gárdonyba délután valaki? Pár,hölgy,pasi? Akár egy jó maszti?
Pécs környékén nudizik most valaki? Szívesen csatlakoznék
Tiszató környékéröl hölgyel ismerkednék
Sziasztok. Ma Pécsen valaki napozni? Délután? Hölgy?
Pénteken urakat elkisérnék Nyékre a nudira!
Hát nagyon is szerettem volna,illetve napoztunk is...a HARCSÁSON...Te hol?
Algyő esetleg
(Ez egy válasz ádibácsi üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 09:44

Sziasztok! Szeged környékén valaki, valakik nudi? Esetleg hely? Sziki csak később nyit ☹️
sziasztok!! nyáron berénybe vagy kifolyora (hévizre) nem jön el? vki?
Tegnap voltam életemben először nudizni a Szentesi Termál fürdőben.
Mit nem mondjak!!!! Nagyon sajnálom ,hogy csak most kezdtem el.Nagyon megfogott a fesztelenség a személyzet és az ott lévök körében.Mindenki segítőkész volt .
NAGY ÉLMÉNY volt.
Én csak biztatni tudom a hezitálókat vágjanak bele.Csodálatos élményben lesz részük,
Mit nem mondjak!!!! Nagyon sajnálom ,hogy csak most kezdtem el.Nagyon megfogott a fesztelenség a személyzet és az ott lévök körében.Mindenki segítőkész volt .
NAGY ÉLMÉNY volt.
Én csak biztatni tudom a hezitálókat vágjanak bele.Csodálatos élményben lesz részük,
Sziasztok! Szeged környékén valaki, valakik nudi? Esetleg hely? Sziki csak később nyit ☹️
Ápolt,jóképűnek tartott normális férfi ismerkedne, hölgyel párral, aki Délegyházán nudizik, vagy tervezi. Szívesen lennék partner ebben is! Egyedül álló hölgyeket is bíztatok,aki kipróbálná. Adatlapom képeim vannak. Ha szimpatikusnak találtok írjatok privátban. Egy ismerkedés előtte mindenképp kell, én így gondolom. Mindenkinek kellemes napfürdőt a szezonra.
Sziasztok!Nagyon szép időnk lesz ma,használjuk ki!Esztergom-Dorog-Párkány-Komárom,és környékéról keresek 18-50 év közötto,átlagos alkató Nőt közös NUDIZÁSHOZ.Kedves,figyelmes,maszírozni tudő pasi vagyok...
Én megyek ki
(Ez egy válasz 12kisslaszlo üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Sziasztok ma gárdony nudi . Lesznek ma kint
Holnap jön valaki napozni a Bajai nudira?
Sziasztok.
Holnap, azaz vasárnap Sződliget - Vác között tervezek menni nudizni a Duna partra. Hölgy, vagy pár társaságát szívesen fogadom.
Holnap, azaz vasárnap Sződliget - Vác között tervezek menni nudizni a Duna partra. Hölgy, vagy pár társaságát szívesen fogadom.
Értem...Köszi az útbaigazítást!Azt jól tudom,hogy autóval nem lehet bemenni oda!
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2024. 04. 13. szombat 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 13. szombat 16:39

Napközben a hátsó zsilipnél, de este innen menni kell a szúnyogok miatt. Sötétedés után az első zsilipnél szoktak lenni párok, de nyáron. Hogy ilyenkor mi van, majd este kiderül, mert mi megyünk.
Sziasztok érdeklődnék hogy ki szokott járni horvatba a nudi strandra és merre privibe kérek válaszokat