Valóban szuper
. Nekünk idén először
(Ez egy válasz Goldeneye50 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Berényben ma is szuper az idő! Srácok?

Sziasztok
Június 27-július 1 ig Berényben pihenünk aki szeretne velünk megismerkedni itt a lehetőség ; ) . Ez a pár nap jó hangulatban teljen !
Kempingben vagy a strandon össze futunk nyugodtan szólíts le minket általában nem harapunk .
Június 27-július 1 ig Berényben pihenünk aki szeretne velünk megismerkedni itt a lehetőség ; ) . Ez a pár nap jó hangulatban teljen !
Kempingben vagy a strandon össze futunk nyugodtan szólíts le minket általában nem harapunk .
Köszi, akkor felkerekedünk.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 09. vasárnap 05:21

Szuper volt tegnap az idő, és a víz is Dél1-en. Kb. 23-24 fokos volt a víz.
Lehet menni gyerkőccel is, tegnap is voltak...
Lehet menni gyerkőccel is, tegnap is voltak...
Köszi.
(Ez egy válasz norbi75 üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper volt tegnap az idő, és a víz is Dél1-en. Kb. 23-24 fokos volt a víz.
Lehet menni gyerkőccel is, tegnap is voltak... (Ez egy válasz szimpipar0618 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 19:21
Lehet menni gyerkőccel is, tegnap is voltak... (Ez egy válasz szimpipar0618 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Milyen a vízhőfok délegyen ? Lehet már kisovodás gyerekkel menni ?
Mi van kiírva a bejáratnál a táblára hány fok ?
Sajnos 18:00kor el is vonult..
(Ez egy válasz par4h üzenetére (2024. 06. 07. péntek 10:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia..Kb 22-23 fok…
(Ez egy válasz szimpipar0618 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 19:21

Sziasztok !
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Csak hölgy vagy pár jöhet szóba!
Szép estét
Szívesen ismerkednék hölgy, vagy párral, utazni tudok bárhová, 178 magas 82 kg 44 éves igényes pasi vagyok, borotvát, holnap vasárnap egész nappal jó nekem, ha lenne kedvetek hozzám, írjatok rám...
Akár napozás, nudizás, kirándulás, értettek is tudok menni kocsival, kirándulunk, hátul a kocsiba el is kezdhetitek a kikapcsolódást, és utána ha van kedvetek hozzám, beszállnék.
Képet tudok küldeni.
Csak hölgy vagy pár jöhet szóba!
Szép estét

Sziasztok
Én megyek írjatok ha jöttök (Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 06. 08. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 08. szombat 19:28
Én megyek írjatok ha jöttök (Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 06. 08. szombat 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Júni 30-tól Berény... ki csatlakozna? 50-es pár vagyunk... kb július 4-ig lent leszünk!
Júni 30-tól Berény... ki csatlakozna? 50-es pár vagyunk... kb július 4-ig lent leszünk!
Sziasztok !
Sziasztok!
Holnap (vasárnap ) délelőtt megyek kocsival Délegyházára.délpestről. Ha csatlakozna valaki privátban jelezzétek.
Holnap (vasárnap ) délelőtt megyek kocsival Délegyházára.délpestről. Ha csatlakozna valaki privátban jelezzétek.
Esetleg most nyéken vannak kint párok ?
Sziasztok
Járt már valaki Horvátországban a Solaris nudista kempingben?
Véleményre lennék kiváncsi!
Aki járt már ott írjon nekem privátba legyen szíves!
Járt már valaki Horvátországban a Solaris nudista kempingben?
Véleményre lennék kiváncsi!
Aki járt már ott írjon nekem privátba legyen szíves!
Este a buliban biztosan összefutunk
(Ez egy válasz pecsipár3 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Délegyházi közös nudizásra ismerkedésre keresek,hölgyet,párt aki szívesen ismerkedik.Ápolt normális férfi vagyok,ha tetszik az adatlapom fotóim,írjatok örülnék!
Június 24-27 között Hajdúszoboszlón leszünk, adatlapunk szerint ismerkednénk
15-16. án (szombat - vasárnap) berény. leszünk 4 en
szülinap, grillezés.... ki tudja
tervezi innen valaki ezt a 2 napot?

Vasárnap Sziki nudin fiatalos párokkal ismerkednenk.valaki?