Sziasztok! Rab szigeten a Sahara vagy a Stolac öböl ilyen, Lopar mellett. Vagy gyalog, megmászva egy kisebb dombot, vagy taxihajóval lehet eljutni oda. Homok és lassan mélyülő, türkiz színben pompázó víz, ideális gyermekeknek is. Nincs infrastruktúra, illetve amikor mi jártunk ott sok évvel ezelőtt, nem volt. Nem tudom hogy mennyire hígult fel a társaság, akkoriban zömében mindenki pucéron volt. Nekünk nagyon tetszett ott. Nem hivatalos nudista strand. Esetleg keressetek utána neten. Akkoriban a Ciganka öböl is nudista rész volt, viszont valahol olvastam, hogy már nem az.
(Ez egy válasz NudiSwingPar üzenetére (2024. 06. 11. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 11. kedd 19:04

Üdv. Tudtok olyan nudit ajánlani Horvátországban, aminek nem sziklás a partja, hanem homokos vagy kisebb kavicsos, nem hirtelen mélyül, úszni nemtudónak is jó, továbbá lehet látni a tenger görbületét, nem valami sziget van a túloldalon pár 100 méterre? Ja meg lehessen valami szállást bérelni, nem csak sátorhelyes vagy lakókocsis.
Üdv. Tudtok olyan nudit ajánlani Horvátországban, aminek nem sziklás a partja, hanem homokos vagy kisebb kavicsos, nem hirtelen mélyül, úszni nemtudónak is jó, továbbá lehet látni a tenger görbületét, nem valami sziget van a túloldalon pár 100 méterre? Ja meg lehessen valami szállást bérelni, nem csak sátorhelyes vagy lakókocsis.
Sziasztk az Abdai nudi felé járható az üt?
Üdv, nyékládházán van plusz szobám hölgyeknek, nudista tópart napozás kikapcsolódás, pihenés, beszélgetés, ismerkedés? Gyere velem és élvezd a nyarat, autó van hozlak viszlek ha kell borsodból.
Ne ülj otthon gyere ingyen van minden, okleveles svéd frissítő masszőr vagyok.
Ne ülj otthon gyere ingyen van minden, okleveles svéd frissítő masszőr vagyok.
Nyéken járható az út valameddig? Félreeső vízpart maradt még? A nejem nem szereti a túl nagy tömeget!
Esetleg egy két szolid fiatal srácot!

Sziasztok! Szombaton győnyörü Pátök voltak ! Esetleg itt van olyan pár aki volt szombaton? Pl a hölgy lapockáján volt szép tetoválás! Melletük napoztam! Privátba várom üzeneteket!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Gárdonyi nudin innen van a fehér furgon?
Nyék ma este?
Sziasztok!
Egyedülálló férfiként szívesen csatlakoznék valakikhez, a nyár folyamán
Egyedülálló férfiként szívesen csatlakoznék valakikhez, a nyár folyamán
Júni 30-tól Berény... ki csatlakozna? 50-es pár vagyunk... kb július 4-ig lent leszünk!
Tiszató környéki hölgyel ismerkednék
Gárdony most valakik?
Csütörtök vagy péntek délután valaki készül hévízi kifolyóhoz?
Julius 14 töl 10 napot Berenyben tölűnk. Szivessen ismerkedünk párokkal.
Sziasztok , holnap holnapután Balatonszemesen nudizás a vitorláson
Ebéd után valaki megy Gárdonyba?
Sziasztok . Bisex férfitagú párral szivessen mennénk nudizni .
Ha valakit érdekel írjon ránk .
Ha valakit érdekel írjon ránk .
Ki kell menni a kertbe locsolni
(Ez egy válasz Szexi41 üzenetére (2024. 06. 10. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Valami jó ötlet ebben a rossz időben?