sziasztok ismerkedni lehet , de bármilyen sexuális tevékenység tilos azonnali kitiltást jelent , sex csak a saját sátorban bungalóban házban apartmanban lehetséges , de ez minden hivatalos naturista strandon igy van Magyarországon
(Ez egy válasz arpi_kilencvenegy üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 18:10

Sziasztok!
Hétvégén mennénk párommal délegyre, és aki ismerős ott lenne pár kérdésem.
Mennyire lehet párokkal ismerkedni a strand területén? Illetve lehet-e akciózni ha úgy jön ki a lépés? Azt tudom hogy 3 partszakaszvan bejáratfelőli bal nagyplacc, bejarattól egyenesen aztán balra egy placc, meg leghátul. Azt láttuk hogy vannak eldugottabb helyek is. Válaszotokat köszönö
Mennyire lehet párokkal ismerkedni a strand területén? Illetve lehet-e akciózni ha úgy jön ki a lépés? Azt tudom hogy 3 partszakaszvan bejáratfelőli bal nagyplacc, bejarattól egyenesen aztán balra egy placc, meg leghátul. Azt láttuk hogy vannak eldugottabb helyek is. Válaszotokat köszönö
Sziasztok!
Sziasztok. Abdán a viz szuper az ut járható
Minden szuper minden jó Berényben

Mi újság Berényben?

Szerdán nyéken tali délkörül taki?priveben írj
Péntek este Szikire indulás! Vannak akik Hb- ből gondolkodnak 2 napot eltölteni velünk?
Nudizáson, ismerkedésen van a hangsúly, de nem zárkózunk el semmi jónak. Velünk is jöhettek, egy autóra gondolunk!
Nudizáson, ismerkedésen van a hangsúly, de nem zárkózunk el semmi jónak. Velünk is jöhettek, egy autóra gondolunk!
Kipróbálnám szabolcs környékén a nudit érdekelne ez a műfaj segítőkész emberek írjanak kérem

50-es szentendrei pár ismerkedne! Júni 30-tól Berényben vagyunk!
Akiket keresünk: Párok, hölgyek, enyhén biszex pasik...
Akiket keresünk: Párok, hölgyek, enyhén biszex pasik...
Egyenlőre egyedül vagyok és igen a Duna apadt annyit hogy le lehessen jönni
(Ez egy válasz ezoon üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Megközelíthető már? Vannak?
(Ez egy válasz Kukkanc üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Dunakeszin Dunapart valaki lenéz innen a mai nap folyamán?
Sziasztok! Mar itt vagyunk

Valaki ma Győrben vagy környékén nudizik valahol? Csatlakoznék szívesen...
Sziasztok ! Adadlapom alapján Hölgy vagy Pár társaságát keresem! Nem kifejezetten szexpartnert keresnék,de semmi jónak nem vagyok az el rontója! Nem szeretnék egyedül járni Délegyházára ezért szeretnék olyan Hölgyet vagy Párt megismerni akik szívesen látogatnák Velem Délegyházát!
Sziasztok
Holnaptól két hetet Dél 1 en pihengetek...
Hölgy ,pár társaságra nyitott lennék!
Csak, hogy nehogy túlzásba vigyem a relaxációt!
Holnaptól két hetet Dél 1 en pihengetek...
Hölgy ,pár társaságra nyitott lennék!
Csak, hogy nehogy túlzásba vigyem a relaxációt!

Julius 14 töl Berényben töltenek 10 napot. Ismerkednénk párokkal lányokkal.
ma (is) megyek a debreceni Termál textilmentes szaunájába! valaki szeretne ott ismerkedni?
Vasárnap ---> Szeged, Sziki...
Hévizi kifolyón valaki?