Ha az időn múlik igen..
Reméljük semmi nem jön közbe.
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2024. 06. 18. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Reméljük semmi nem jön közbe.

Baracsnal volt régen nudi!
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2024. 06. 18. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap jön valaki Délegyházára?
Bár már apad a Duna hosszúra nyúlt áradása, de ilyen vízállásnál Dunakeszi teljesen használhatatlan. Pár napig még Újpest is erősen korlátos.
Nem lehetsz túlzottan tapasztalt e téren, ha ezt komolyan kérdezted... (Ez egy válasz Xerjoff üzenetére (2024. 06. 18. kedd 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehetsz túlzottan tapasztalt e téren, ha ezt komolyan kérdezted... (Ez egy válasz Xerjoff üzenetére (2024. 06. 18. kedd 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Holnap napközben Dunakeszin nudizik pár vagy pasi??
Holnap napközben Dunakeszin nudizik pár vagy pasi??
Sziasztok! Pénteken is mentek?
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2024. 06. 18. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintünk is. Holnap is jöttök?
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2024. 06. 18. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy Dunaujváros környékén esetleg?
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2024. 06. 18. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 18:48

Sziasztok
Dunaújvárosban tud valaki olyan helyet ahol szoktak nudizni?
Kérem privátba írja meg nekem aki tud segíteni!
Sziasztok
Déleházára járok hétköznap napközben is. Ápolt normális férfi vagyok,hölgyekkel,párokkal ismerkednék ott közös napozás jó beszélgetések,fürdés ismerkedés. Ha tetszik az adatlapom,és netán a fotóim is írjatok ismerkedjünk találkozzunk,érezzük jól magunkat. használjuk ki a nyarat együtt!
Lesz holnap pár vagy hölgy nyéken?
Ma kifejezetten jó volt Berény

Most valaki Abdán
Nyéken milyen a víz?
igen, egész hétre kánikulát igérnek...
Én holnap megyek szoboszlói nudiszigetre! (Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én holnap megyek szoboszlói nudiszigetre! (Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
50-es szentendrei pár ismerkedne! Sportos, enyhén bi pasit, párt, hölgyet keresünk a korosztályunkból! ...csak fotóval!
30-tól Berényben leszünk!
30-tól Berényben leszünk!
Helló! Holnap hölgy vagy pár esetleg nem gondolkodik valami szabadtéri programban? Bp. és környéke.
Sziasztok! Hétvégén megyünk 2 napra Berénybe. Még tudná valaki mondani, hogy szombat este lesz e zenés szórakozás az étteremnél. Ui: Ismerkednénk is.
Sziasztok
Vasárnap délután Balatonberényben ismerkednék…..
Moto
Vasárnap délután Balatonberényben ismerkednék…..

Moto

Péntek este Szikire indulás! Vannak akik Hb- ből gondolkodnak 2 napot eltölteni velünk?
Nudizáson, ismerkedésen van a hangsúly, de nem zárkózunk el semmi jónak. Velünk is jöhettek, egy autóra gondolunk!
Nudizáson, ismerkedésen van a hangsúly, de nem zárkózunk el semmi jónak. Velünk is jöhettek, egy autóra gondolunk!