ismerkedjünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 17. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 17. hétfő 20:47
Törölt felhasználó (4747605)
VIP

Sziasztok! Berényi strandolásra keresünk hasonló érdeklődésű partnereket!
Hol nudiztok?
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2024. 06. 19. szerda 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, ma délután átmegyek, hol talállak Benneteket?
(Ez egy válasz pityek123 üzenetére (2024. 06. 19. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 19. szerda 07:55

Sziasztok ! Nagyon szuper Berény az idő remek a víz jó ha van pár szívesen ismerkedünk

Sziasztok ! Nagyon szuper Berény az idő remek a víz jó ha van pár szívesen ismerkedünk

Jó reggelt! Ma és holnap ott leszünk Berényben, nyitottak vagyunk párral való ismerkedésre 25-45 év között.
Ugyanitt keresek sakk partnert a strandon bármely korosztályból.
Ugyanitt keresek sakk partnert a strandon bármely korosztályból.

Sziasztok.normalis fiuval nudiznank.parvagyunk.
Szombaton jön valaki a Szikire?
Remélhetőleg jó idő lesz...
Remélhetőleg jó idő lesz...
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Akkor holnap ott tali
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2024. 06. 18. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha az időn múlik igen..
Reméljük semmi nem jön közbe.
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2024. 06. 18. kedd 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Reméljük semmi nem jön közbe.

Baracsnal volt régen nudi!
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2024. 06. 18. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Holnap jön valaki Délegyházára?
Bár már apad a Duna hosszúra nyúlt áradása, de ilyen vízállásnál Dunakeszi teljesen használhatatlan. Pár napig még Újpest is erősen korlátos.
Nem lehetsz túlzottan tapasztalt e téren, ha ezt komolyan kérdezted... (Ez egy válasz Xerjoff üzenetére (2024. 06. 18. kedd 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lehetsz túlzottan tapasztalt e téren, ha ezt komolyan kérdezted... (Ez egy válasz Xerjoff üzenetére (2024. 06. 18. kedd 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Holnap napközben Dunakeszin nudizik pár vagy pasi??
Holnap napközben Dunakeszin nudizik pár vagy pasi??
Sziasztok! Pénteken is mentek?
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2024. 06. 18. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintünk is. Holnap is jöttök?
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2024. 06. 18. kedd 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy Dunaujváros környékén esetleg?
(Ez egy válasz Ricsi3900 üzenetére (2024. 06. 18. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 18. kedd 18:48

Sziasztok
Dunaújvárosban tud valaki olyan helyet ahol szoktak nudizni?
Kérem privátba írja meg nekem aki tud segíteni!
Sziasztok
Déleházára járok hétköznap napközben is. Ápolt normális férfi vagyok,hölgyekkel,párokkal ismerkednék ott közös napozás jó beszélgetések,fürdés ismerkedés. Ha tetszik az adatlapom,és netán a fotóim is írjatok ismerkedjünk találkozzunk,érezzük jól magunkat. használjuk ki a nyarat együtt!
Lesz holnap pár vagy hölgy nyéken?