Szerintem ezért ne gyere fordulj vissza., nem erről szól a nudi
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 14:44
Törölt felhasználó (4600852)

Te nagyon eltévesztetted a házszámot! Balatonberény nem erről szól! Legalábbis nem így, ahogy te gondolod. Ennél sokkal kulturáltabb hely!
A többi naturista fürdő sem erről szól. ( Még a Nyéki-tónak sem erről kellene szólni...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 14:44
Törölt felhasználó (4600852)

Te nagyon eltévesztetted a házszámot! Balatonberény nem erről szól! Legalábbis nem így, ahogy te gondolod. Ennél sokkal kulturáltabb hely!
(Ez egy válasz Nemadommm üzenetére (2024. 06. 21. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 14:10

Most megyek Berényre eloszor a nudira!,kb egy ora mulva erek oda…orulnek ha valaki/k bevezetnének az itteni dolgokba! Párok leginkabb mindket fel örömre!
de igazabol barki
30-as nagydarab tetovált rosszfius kinézetű inteligens felig roma srac vagyok!

Sziasztok! A Pilismaróti öbölben leszek június 30-tól július 3-ig. Horgászok, napozok, fürdök, (nudizok) este gyertyafény mellett megnyitok egy üveg finom bort. Ha van kedved napközben eljönni, esetleg lenne kedved ott aludni, a lakókocsiban tudok adni helyet. Ez esetben én sátorban éjszakázok. Nem kizárólag szexpartnert keresek!!! Amennyiben magadra ismersz, és lenne kedved meglátogatni, kérlek szépen privátban írj. Hölgy esetleg pár jelentkezését várom. Köszönöm szépen, hogy elolvastad!
Sziasztok.
Van olyan pár, vagy hölgy, aki ismerkedne velem hétfőn Délegyházán?
Van olyan pár, vagy hölgy, aki ismerkedne velem hétfőn Délegyházán?
Most megyek Berényre eloszor a nudira!,kb egy ora mulva erek oda…orulnek ha valaki/k bevezetnének az itteni dolgokba! Párok leginkabb mindket fel örömre!
de igazabol barki
30-as nagydarab tetovált rosszfius kinézetű inteligens felig roma srac vagyok!

Srácok valaki a Népszigetre ma? Napozás, egyebek

Mivel én kidőltem asap kellene valaki aki ma 15.00ig nagy és kemény farokkal kisegítené párom! Ilyen fiú csatlakozhatna hozzánk egy privát medencés bulihoz most, Törökbálinton! Jelentkezés privatban telefonszámmal fényképes adatlappal.
Most van, tehát nem máskor.
Most van, tehát nem máskor.
Milyen a Gárdonyi nudi?
Hogy van ott a fiús rész?
Hogy van ott a fiús rész?
Senki nincs innen Gárdonyban?
(Ez egy válasz ezoon üzenetére (2024. 06. 21. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Délegyházán kezdő párként párral ismerkednénk
Sziasztok. Ezúton keresnénk azt a srácot aki tegnap Nyéken odajött hozzánk mikor a párommal simogattuk egymást, és Ő ráélvezett a cicire. Ha itt vagy kedves idegen kérlek írj ránk privátba. Szép napot mindenkinek
Ma is remek az idő Délegyen

Senki nincs innen Gárdonyban?
(Ez egy válasz ezoon üzenetére (2024. 06. 21. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Keresek baranya megye vagy körzetében olyan helyet qhol.lehet nyugodtan nudizni. Nagyon szívesen halgatom az ötleteket. Köszönöm
Sziasztok! Tud valaki küldeni helyzetjelentést Gárdonyból? Köszi!
Sziasztok !
Ma 11 körül Berenyben leszek szívesen látnék párt ismerkedésre egy hajón vagyok nyugodtan keressetek.
Ma 11 körül Berenyben leszek szívesen látnék párt ismerkedésre egy hajón vagyok nyugodtan keressetek.
Sziasztok, holnap Magyarhertelenden vagyunk, ismerkedne innen valaki?
Sziasztok, holnap Magyarhertelenden valaki?