Szia! Reggel 5-kor szakadt az eső és igen a szél is fúj
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2024. 06. 22. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 22. szombat 06:48

Sziasztok
Ma dél környékén szeretnénk menni a Berényi nudira, de eléggé erős szelet ígérnek. Majd ha tudtok adni helyzetjelentés, hogy mennyire érdemes menni azt megköszönjük.
Ma dél környékén szeretnénk menni a Berényi nudira, de eléggé erős szelet ígérnek. Majd ha tudtok adni helyzetjelentés, hogy mennyire érdemes menni azt megköszönjük.
Sziasztok
Ma 14-15 óra felé valaki/k/ a Bajai nudi részen?
Sziasztok! Van valakinek saját vitorlása?
szívesen
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 06. 21. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok párokkal ismerkednék akik szoktak nudizni textlimentes fürdőkbe
járni privibe lehet írni nyugodtan
járni privibe lehet írni nyugodtan
Éjszakai nudi Gárdonyi nudin!?
Délegyházi nudin van éjszakai?
Éjszakai fürdőzés Nyéken? Ha már ilyen hosszúak a nappalok, azt a kis éjszakát is használjuk valamire

Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Köszönöm!
(Ez egy válasz giziesgeza üzenetére (2024. 06. 21. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 18:02

Hello, úgy tűnt az elmúlt három napban hogy van jócskán még hely.
Hello, úgy tűnt az elmúlt három napban hogy van jócskán még hely.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2024. 06. 21. péntek 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 16:11

Kérdés azokhoz, akik jelenleg Berényben vannak: mennyire telített a kemping? A tavaly-tavalyelőtt óta van valami változás? Itt nem az árakra gondoltam
Köszönöm és szép hétvégét mindenkinek.

Cseszd meg, A Naturizmus nem a mindenkit megbaszunkról szól! Keress swinger clubot ne rontsd Balatonberény presztízsét!!!
(Ez egy válasz Bpgay üzenetére (2024. 06. 21. péntek 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párok esetleg Dél1???
Kérdés azokhoz, akik jelenleg Berényben vannak: mennyire telített a kemping? A tavaly-tavalyelőtt óta van valami változás? Itt nem az árakra gondoltam

bocs, nem neked írtam, hanem Nemadommm-nak
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 15:15
Törölt felhasználó (4600852)

Nem is én megyek. Olvass már vissza! Választ írtam valakinek, aki üríteni indult Berénybe.
Ez igaz. De most Balatonberényről volt szó.
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 14:47

A többi naturista fürdő sem erről szól. ( Még a Nyéki-tónak sem erről kellene szólni...)
Nem is én megyek. Olvass már vissza! Választ írtam valakinek, aki üríteni indult Berénybe.
(Ez egy válasz jani6410 üzenetére (2024. 06. 21. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ezért ne gyere fordulj vissza., nem erről szól a nudi
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 14:44

Te nagyon eltévesztetted a házszámot! Balatonberény nem erről szól! Legalábbis nem így, ahogy te gondolod. Ennél sokkal kulturáltabb hely!
A többi naturista fürdő sem erről szól. ( Még a Nyéki-tónak sem erről kellene szólni...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 21. péntek 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 21. péntek 14:44

Te nagyon eltévesztetted a házszámot! Balatonberény nem erről szól! Legalábbis nem így, ahogy te gondolod. Ennél sokkal kulturáltabb hely!