Debrecen kornyeken nem tud valaki nudis hellyet?
Ma délután megyek az algyői nudira. Jön ki valaki?
Én megyek, és jön az egyik ismerősöm is. (Hölgy) Bármi lehet. Kint is alszunk.
(Ez egy válasz meomarika üzenetére (2024. 06. 29. szombat 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én már úton Gárdonyba! Hölgyekel párokal szívesen ismerkednék! Várom privibe az üzeneteket! 36 éves potens igényes tapasztalt pasi vagyok! Jo napozást mindenkinek!
Vannak már kint?
(Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy lehet kimenni oda? Én is megnézném, eddig nem voltam még ott. Megköszönném az infót.
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 06. 28. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 16:49

Mikor mész?
De a vízállás valószínűleg még magas. Négy métert jelez, a homokpadok meg két méter körül szoktak ideálisan kint lenni.
De a vízállás valószínűleg még magas. Négy métert jelez, a homokpadok meg két méter körül szoktak ideálisan kint lenni.
Köszi
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2024. 06. 25. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 25. kedd 16:13

Szép napot nudisok!
Van valakinek infója hogy aPilismaróti öbölben hol szoktak lenni nudisták?
Esetleg ha van innen kint valaki annak örülnék.
Főleg ha hölgy vagy pár esetleg.
Én 40 éves sportos pasi vagyok
Szépnapot
Van valakinek infója hogy aPilismaróti öbölben hol szoktak lenni nudisták?
Esetleg ha van innen kint valaki annak örülnék.
Főleg ha hölgy vagy pár esetleg.
Én 40 éves sportos pasi vagyok
Szépnapot
Sziasztok!
Lány vagy pár a következő pár napban esetleg Zadar, Bibinje, Sukosan vonalon közös strandolás, egymás előtti móka, ha végül megvan a kölcsönös szimpátia?
Lány vagy pár a következő pár napban esetleg Zadar, Bibinje, Sukosan vonalon közös strandolás, egymás előtti móka, ha végül megvan a kölcsönös szimpátia?
Sziasztok. A Nyéki nudira szeretnék eljutni. Valaki segítene hogy találom meg. Köszönöm
Szia, ma megyek
Baja környékén van e nudista?
Délegyházán ma párok lesznek innen?
Szombaton ki lesz Délegyházán?
Gárdony nudin most?
Sziasztok valaki bayern déli részén tud jo helyeket mondani vagy eseteleg talakozni
Meleg már a sör és hideg a kávé
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerte,gyertek
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2024. 06. 28. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Valakik Split környékén?Közös napozás.
Sziasztok. Utitársakat keresnék nudista strand latogáshoz. Főleg lányok, párok személyében. Gyuláról indulok kocsival.
Szia én ott leszek.
(Ez egy válasz nudistapeti üzenetére (2024. 06. 28. péntek 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 28. péntek 19:10

Sziasztok! Vasárnap Nyékre egy kellemes pihenésre ,beszélgetésre keresem a társaságomat.