igen, kint vannak.
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2024. 06. 29. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyéken este szokott még lenni valaki vagy valami? Érdemes kinézni? A melegekre nem vagyok kíváncsi
Sziasztok ! Holnapjön valaki Gárdonyba nudizni?
Én mos is Délegyházán vagyok
Tervezi pár kint maradni Gárdonyba estére? Szívesen nézném vagy be is szállhatok, persze a beszélgetésnek se vagyok ellene. Írhattok privátban is.
Hellosztok!
Ráckevei strandon szokott lenni swinger,melyik napon szokott ez lennniés mettőlmeddig valaki tud erről valamit?
Ráckevei strandon szokott lenni swinger,melyik napon szokott ez lennniés mettőlmeddig valaki tud erről valamit?
Hát a szexi hölgy tag látványától tuti lesz 1-2 “álló bója!!”
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2024. 06. 29. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... vasárnap Délegy!!!!!
Berényben kint vannak már a bóják?
Sziasztok
Most érek vissza Délegyházàra.
Ha lenne kedvetek hozzám örülnék.
Elküldöm a számom privátba
Köszönöm
Most érek vissza Délegyházàra.
Ha lenne kedvetek hozzám örülnék.
Elküldöm a számom privátba
Köszönöm
Sziasztok ma valaki megy éjszakai fürdőzèsre gárdonyba ?
50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... holnap Délegy!!!
Kár, hogy csak párt kerestek.
(Ez egy válasz Erika02 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 17:19

Most megismertük Délegyháza másik arcát, hát ez valami szuper! Szerintem ide többször is jövünk.
Abdán ismét remek a víz és a társaság is kellemes. Jó volt látni ma a népes csapatot és a lépcsőépítést

Nagyon mennénk már dél1re, berénybe is :( ne lenne ilyen messze
Most megismertük Délegyháza másik arcát, hát ez valami szuper! Szerintem ide többször is jövünk.
Jó ez s Dél1 csak senki nem ismerkedik
Ez így igaz, a harmadik pedig mindkettő!
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Valaki van kint vagy menne Dunakeszire? Még nem voltam
Július 27-én reggel megy valaki Délegyre?