50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... vasárnap Délegy!!!!!
Berényben kint vannak már a bóják?
Sziasztok
Most érek vissza Délegyházàra.
Ha lenne kedvetek hozzám örülnék.
Elküldöm a számom privátba
Köszönöm
Most érek vissza Délegyházàra.
Ha lenne kedvetek hozzám örülnék.
Elküldöm a számom privátba
Köszönöm
Sziasztok ma valaki megy éjszakai fürdőzèsre gárdonyba ?
50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... holnap Délegy!!!
Kár, hogy csak párt kerestek.
(Ez egy válasz Erika02 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 17:19

Most megismertük Délegyháza másik arcát, hát ez valami szuper! Szerintem ide többször is jövünk.
Abdán ismét remek a víz és a társaság is kellemes. Jó volt látni ma a népes csapatot és a lépcsőépítést

Nagyon mennénk már dél1re, berénybe is :( ne lenne ilyen messze
Most megismertük Délegyháza másik arcát, hát ez valami szuper! Szerintem ide többször is jövünk.
Jó ez s Dél1 csak senki nem ismerkedik
Ez így igaz, a harmadik pedig mindkettő!
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Valaki van kint vagy menne Dunakeszire? Még nem voltam
Július 27-én reggel megy valaki Délegyre?
Így van!A víz valami fantasztikus!
(Ez egy válasz 1234pár üzenetére (2024. 06. 29. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak párnak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 29. szombat 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 15:54
Törölt felhasználó (4748518)

Mennyire jó a víz Délegyen

Délegyházán szombaton (esetleg vasárnap) szívesen meginnánk egy italt egy nem dohányzó PÁRRAL.
Mi többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk Budapestről.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Mi többesben tapasztalt, együtt élő, 52/52 éves, jó megjelenésű, ápolt, nyugodt és türelmes pár vagyunk Budapestről.
Minden párnak válaszolunk, őszintén és nyíltan kommunikálunk.
Mennyire jó a víz Délegyen

Este is lesz élőzene, de csak kemping lakóknak. Így mi a szabadtéri szinpadnal leszünk a közösségi strandnal, falunap van ott is lesz koncert, utcabál
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Berényben,fiatal bi pasi vagyok!