Fiuval parral ismerkednenk delegyhazan.
Irány Berény!

Nyéki nudi (debreceni tó)? Nemsokára 2 srác kint!

Sziasztok!
Korban hozzánk illő lányt vagy párt keresünk a következő pár napban Zadar, Bibinje, Sukosan vonalon közös strandolásra, egymás előtti mókára, ha végül megvan a kölcsönös szimpátia. Ha magadra ismertél, írj üzenetet bátran!
Korban hozzánk illő lányt vagy párt keresünk a következő pár napban Zadar, Bibinje, Sukosan vonalon közös strandolásra, egymás előtti mókára, ha végül megvan a kölcsönös szimpátia. Ha magadra ismertél, írj üzenetet bátran!

Sziasztok!. Milyen az út a Nyéki nudin?
Sziasztok!
Ma valaki esetleg Győr-környéke?
Ma valaki esetleg Győr-környéke?
Mi is megyünk
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 06:00

50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... MA Délegy!!!!!!!!
50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... MA Délegy!!!!!!!!
Del1 nagyon jó volt tegnap. Az idő és a víz tökéletes. Plusz dj a parton. Egyre jobb ez a dél1
esetleg helyi/nem helyi barátoknak nagyon örülnék. Hetero vagyok. Szimplán barátság beszélgetés. Párok, hölgyek társaságának örülnék

Köszönjük az infót!
(Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 06. 29. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi az infót! Remélem összefutunk egyszer ott!
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 06. 29. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 10:40

Szia!
Nézd meg a hozzászólásaim között, 2023.07.15-én már egyszer leírtam valakinek részletesen.
Az aktuális vízállást itt tudod nézni:
https://www.hydroinfo.hu/mobil/hidro/graf.php?allomas=442540H&- amp;am=
Ahogy írtam, két méter körül az ideális.
Nézd meg a hozzászólásaim között, 2023.07.15-én már egyszer leírtam valakinek részletesen.
Az aktuális vízállást itt tudod nézni:
https://www.hydroinfo.hu/mobil/hidro/graf.php?allomas=442540H&- amp;am=
Ahogy írtam, két méter körül az ideális.
Van valaki nyéken?
(Ez egy válasz fiatalsrac112 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 22:01

Nyékládházán holnap párok csajok? Lenne kedve csatlakozni valakinek?
Tegnap éjszaka ki találkozott Gardonyban a párral ? Voltak körülötte sokan. Sikerűlt valakinek elkapni a csinos hölgyet? Esetleg valakinek van elérhetősege hozzajuk?
Sziasztok! Ez egy fantasztikus nap volt délegyen. még nem volt alkalmunk ekkora tömeggel élvezni a napot ott. Kifejezetten üdítő volt, a mi ízlésünket is kényeztető embereket látni.
ezt jól kell érteni!
Sajnos a bulira nem tudtunk maradni, ezt legközelebb pótoljuk. Szép estét mindenkinek, akik pihennek és akik nem

Holnap Berény!
Nyékládházán holnap párok csajok? Lenne kedve csatlakozni valakinek?
igen, kint vannak.
(Ez egy válasz LightPar üzenetére (2024. 06. 29. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyéken este szokott még lenni valaki vagy valami? Érdemes kinézni? A melegekre nem vagyok kíváncsi
Sziasztok ! Holnapjön valaki Gárdonyba nudizni?