sziasztok megy valaki ma a hévizi kifolyóhoz ?
Sziasztok. Népszigetre ma valaki?
Sziasztok! Ma Nyéken lesz olyan pár, akik ismerkednének?
Dél1 én van egy vad nudi rész
van esetleg pár vagy hölgy aki csatlakozna? Akár baráti alapon

Sziasztok megy ma valaki Bp-ről valamerre, nudizni? csatlakoznak.
Sziasztok! Vasárnap Nyékre egy kellemes pihenésre ,beszélgetésre keresem a társaságomat.
Csak jót hallottam a tegnapról. Mi volt kint?
Mi ma megyünk.
(Ez egy válasz Erika02 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 17:19

Most megismertük Délegyháza másik arcát, hát ez valami szuper! Szerintem ide többször is jövünk.
Mi is jövünk.
(Ez egy válasz COUPLE5658couple üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

en kerestem..de senki nem felel...:(
(Ez egy válasz Gery1222 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 05:54

Del1 nagyon jó volt tegnap. Az idő és a víz tökéletes. Plusz dj a parton. Egyre jobb ez a dél1
esetleg helyi/nem helyi barátoknak nagyon örülnék. Hetero vagyok. Szimplán barátság beszélgetés. Párok, hölgyek társaságának örülnék

Irány Dél1

Sziasztok! Ma párok a Szikin? Ismerkednénk!
Fiuval parral ismerkednenk delegyhazan.
Irány Berény!

Nyéki nudi (debreceni tó)? Nemsokára 2 srác kint!

Sziasztok!
Korban hozzánk illő lányt vagy párt keresünk a következő pár napban Zadar, Bibinje, Sukosan vonalon közös strandolásra, egymás előtti mókára, ha végül megvan a kölcsönös szimpátia. Ha magadra ismertél, írj üzenetet bátran!
Korban hozzánk illő lányt vagy párt keresünk a következő pár napban Zadar, Bibinje, Sukosan vonalon közös strandolásra, egymás előtti mókára, ha végül megvan a kölcsönös szimpátia. Ha magadra ismertél, írj üzenetet bátran!

Sziasztok!. Milyen az út a Nyéki nudin?
Sziasztok!
Ma valaki esetleg Győr-környéke?
Ma valaki esetleg Győr-környéke?
Mi is megyünk
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 06:00

50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... MA Délegy!!!!!!!!
50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... MA Délegy!!!!!!!!