Sziasztok! Vasárnap Nyékre egy kellemes pihenésre ,beszélgetésre keresem a társaságomat.
Csak jót hallottam a tegnapról. Mi volt kint?
Mi ma megyünk.
(Ez egy válasz Erika02 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 17:19

Most megismertük Délegyháza másik arcát, hát ez valami szuper! Szerintem ide többször is jövünk.
Mi is jövünk.
(Ez egy válasz COUPLE5658couple üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

en kerestem..de senki nem felel...:(
(Ez egy válasz Gery1222 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 05:54

Del1 nagyon jó volt tegnap. Az idő és a víz tökéletes. Plusz dj a parton. Egyre jobb ez a dél1
esetleg helyi/nem helyi barátoknak nagyon örülnék. Hetero vagyok. Szimplán barátság beszélgetés. Párok, hölgyek társaságának örülnék

Irány Dél1

Sziasztok! Ma párok a Szikin? Ismerkednénk!
Fiuval parral ismerkednenk delegyhazan.
Irány Berény!

Nyéki nudi (debreceni tó)? Nemsokára 2 srác kint!

Sziasztok!
Korban hozzánk illő lányt vagy párt keresünk a következő pár napban Zadar, Bibinje, Sukosan vonalon közös strandolásra, egymás előtti mókára, ha végül megvan a kölcsönös szimpátia. Ha magadra ismertél, írj üzenetet bátran!
Korban hozzánk illő lányt vagy párt keresünk a következő pár napban Zadar, Bibinje, Sukosan vonalon közös strandolásra, egymás előtti mókára, ha végül megvan a kölcsönös szimpátia. Ha magadra ismertél, írj üzenetet bátran!

Sziasztok!. Milyen az út a Nyéki nudin?
Sziasztok!
Ma valaki esetleg Győr-környéke?
Ma valaki esetleg Győr-környéke?
Mi is megyünk
(Ez egy válasz attila- üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 06:00

50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... MA Délegy!!!!!!!!
50-es szentendrei pár ismerkedne párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal... MA Délegy!!!!!!!!
Del1 nagyon jó volt tegnap. Az idő és a víz tökéletes. Plusz dj a parton. Egyre jobb ez a dél1
esetleg helyi/nem helyi barátoknak nagyon örülnék. Hetero vagyok. Szimplán barátság beszélgetés. Párok, hölgyek társaságának örülnék

Köszönjük az infót!
(Ez egy válasz kiwibanán üzenetére (2024. 06. 29. szombat 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi az infót! Remélem összefutunk egyszer ott!
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 06. 29. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 10:40

Szia!
Nézd meg a hozzászólásaim között, 2023.07.15-én már egyszer leírtam valakinek részletesen.
Az aktuális vízállást itt tudod nézni:
https://www.hydroinfo.hu/mobil/hidro/graf.php?allomas=442540H&- amp;am=
Ahogy írtam, két méter körül az ideális.
Nézd meg a hozzászólásaim között, 2023.07.15-én már egyszer leírtam valakinek részletesen.
Az aktuális vízállást itt tudod nézni:
https://www.hydroinfo.hu/mobil/hidro/graf.php?allomas=442540H&- amp;am=
Ahogy írtam, két méter körül az ideális.
Van valaki nyéken?
(Ez egy válasz fiatalsrac112 üzenetére (2024. 06. 29. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 29. szombat 22:01

Nyékládházán holnap párok csajok? Lenne kedve csatlakozni valakinek?
Tegnap éjszaka ki találkozott Gardonyban a párral ? Voltak körülötte sokan. Sikerűlt valakinek elkapni a csinos hölgyet? Esetleg valakinek van elérhetősege hozzajuk?