Nudisták ide!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nudisták, ami szemnek, szájnak ingere (vagy bármely testrésznek).
Nudizmus nem szex!! De egy nudista is szexel...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 167 168 169 170 171 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10440   2024. 07. 01. hétfő 20:36
Zsébé Zsébé
Igen én is értem azt az oldalt, es szomorú is, hogy 20 nól egy aki nem a pogyázasban reménykedik ezzel a normáliasqk esélyeit rontják :( Egyébként ismerkedésre talán D1 a legalkalmasabb, sokan vannak és akad egyedülálló mindkét nemből! Azt jó szívbel merem ilyen célra ajanlani, ha valakire panasz van jó eséllyel kidobják, szűrtebb a társaság ilyen szempontból ezért kevésbé erzékenyek a vendégek is. Héviz "nyilvános" hely de nem hivatalos, egy kis közösség tartja fent, rendezik a placcot stb. Picike hely amúgy is. Ha úgy vesszük van gazdája még ha nem is hivatalosan.
(Ez egy válasz Jim_ üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 18:45
Mint ahogy írtam is, értem miről van szó.
Valóban nem vagyok meleg, és minden bizonnyal én sem örülnék egy ilyen "nyomulásnak".
Nekem messze van ez a hely, nem hiszem, hogy én leszek ott a "zavaró tényező", csak elég sok negatívummal lehet találkozni, ami rányomja a bélyegét az egyedülálló "normálisan" viselkedő férfiakra. Ismerkedni egyébként is nehéz, nudizást kedvelő partnert találni talán még nehezebb. Talán könnyebb egy nudista helyen, mint egy ábécében, de sosem lehet tudni.
Tiszteletben tudom tartani mások véleményét, álláspontját. Nem ezzel van a "probléma", hogy ez a közösség nem szeretne a közelükbe látni senkit (habár ez is érdekes egy nem privát helyen), hanem ahogy egy két vélemény megnyílvánul.
#10439   2024. 07. 01. hétfő 19:09
tagab tagab
Nyéki üres
#10438   2024. 07. 01. hétfő 18:45
Jim_ Jim_
Mint ahogy írtam is, értem miről van szó.
Valóban nem vagyok meleg, és minden bizonnyal én sem örülnék egy ilyen "nyomulásnak".
Nekem messze van ez a hely, nem hiszem, hogy én leszek ott a "zavaró tényező", csak elég sok negatívummal lehet találkozni, ami rányomja a bélyegét az egyedülálló "normálisan" viselkedő férfiakra. Ismerkedni egyébként is nehéz, nudizást kedvelő partnert találni talán még nehezebb. Talán könnyebb egy nudista helyen, mint egy ábécében, de sosem lehet tudni.
Tiszteletben tudom tartani mások véleményét, álláspontját. Nem ezzel van a "probléma", hogy ez a közösség nem szeretne a közelükbe látni senkit (habár ez is érdekes egy nem privát helyen), hanem ahogy egy két vélemény megnyílvánul.
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 18:23
Tévedsz, csak vannak párok akik nem akarnak kukkolókat sem nyomuló sem semilyen egyedülalló pasikkal ismerkedni és egyebek. Na ők járnak oda, ezt is illik tiszteletben tartani! Ha te nem vagy meleg de mondjuk pasik nyomulnának meg vernék melletted stb. az pont ilyen lenne neked is. Minden rosszindulat nelkül írom ezt! Ez nem kirekesztés ha hozol magaddal hölgyet, szívesen lát q társaság!
#10437   2024. 07. 01. hétfő 18:25
Parci Parci
Sziasztok, még pár napot Berényben töltök. Hölgy aki ismerkedne van itt? Nem okvetlen szexre gondolom csak társaságra.
#10436   2024. 07. 01. hétfő 18:23
Zsébé Zsébé
Tévedsz, csak vannak párok akik nem akarnak kukkolókat sem nyomuló sem semilyen egyedülalló pasikkal ismerkedni és egyebek. Na ők járnak oda, ezt is illik tiszteletben tartani! Ha te nem vagy meleg de mondjuk pasik nyomulnának meg vernék melletted stb. az pont ilyen lenne neked is. Minden rosszindulat nelkül írom ezt! Ez nem kirekesztés ha hozol magaddal hölgyet, szívesen lát q társaság!
(Ez egy válasz Jim_ üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 10:27
Értem miről van szó, de ez így nagyon általánosító és beskatulyázó.
#10435   2024. 07. 01. hétfő 17:24
X Törölt felhasználó (4705032)
Hello, nem nyaral valaki Montenegróban az Ulcinj melletti Ada Bojanán? Szívesen ismerkednénk.üdv
#10434   2024. 07. 01. hétfő 17:14
X Törölt felhasználó (931596)
Sziasztok ! Szerda délután 17:00 vagy utána lenne olyan Hölgy aki a nyéki tavon meztelenül SUP-ozna velem ? A SUP kétszemélyes van mentő mellényem is … smile
#10433   2024. 07. 01. hétfő 16:56
tagab tagab
Mizu Nyéken
#10432   2024. 07. 01. hétfő 14:58
ffivagyok ffivagyok
GPS t irhatnál! Hol van ez a hely?
(Ez egy válasz Janika0738 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 14:38
Sziasztok
Mindjárt kiérek Dunakeszire a naturista szabadstrandra a Dunához.
Örülnék pàr vagy hölgy tàrsasagnak
#10431   2024. 07. 01. hétfő 14:38
13kerSportos 13kerSportos
nudihavert keresek, valaki pesten vastaggal?
#10430   2024. 07. 01. hétfő 14:38
Janika0738 Janika0738
Sziasztok
Mindjárt kiérek Dunakeszire a naturista szabadstrandra a Dunához.
Örülnék pàr vagy hölgy tàrsasagnak
#10429   2024. 07. 01. hétfő 13:59
katka28 katka28
Itt még mindig jo wink
Mi most is itt vagyunk,kicsit nyugodtabb mint hétvégén,de most is szuper,28fok worship
Ha valaki unatkozik, ismerkedne szívesen látjuk egy piára, kártyára wave
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 12:09
Pénteken és szombaton kb. 4-5 fokkal volt melegebb a víz, mint vasárnap. Szombaton eléggé zavaros, koszos volt a víz, ellenben már kellemetlenül meleg. Vasárnap sokkal hűvösebb volt, bár a levegő mérséklete sokkal melegebb volt. Furcsa volt.. de legalább nem volt zavaros a víz, és elviselhetőbb is volt, főleg annak aki szaunázott. Ez a harmadik szezon, hogy ide járok, de még ennyi ember nem volt, mint tegnap. Már már kellemetlen volt nézni, hogy lepedő lepedőt ért. Semmi kb. Zéró intim szféra. Mint a heringek annyian mászkáltam fel/le a stégről. Innen G-ről, ha nem volt 30 pár, akkor 1 sem smile Tegnap teltház, ma kong az ürreségtől a strand. Vízben max 1-2 ember elvétve, pedig kellemes. Picit szeles idő, hullámzó Balaton. Nap néha süt, néha nem
#10428   2024. 07. 01. hétfő 13:51
Berzo Berzo
13 tol Balatonberényben tölűnk 10 napot. Ismerkednénk párokkal.
#10427   2024. 07. 01. hétfő 13:39
X Törölt felhasználó (4743379)
Debrecen és környékén keresek nudistákat smile Ki merre szokott kijárni smile
#10426   2024. 07. 01. hétfő 13:37
X Törölt felhasználó (4733252)
Hévizi kifolyón ma valaki?
#10425   2024. 07. 01. hétfő 12:18
vipboy vipboy
Mi szombaton voltunk, vasárnap délelőtt jöttünk el.Szombaton a viz tényleg nagyon meleg volt,még este is fürödtünk.És nagyon jól éreztük magunkat.Az viszont érdekes, vasárnap melegebb volt és azt mondod a víz hűvösebb volt mint szombaton.
(Ez egy válasz dolcevita30 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Pénteken és szombaton kb. 4-5 fokkal volt melegebb a víz, mint vasárnap. Szombaton eléggé zavaros, koszos volt a víz, ellenben már kellemetlenül meleg. Vasárnap sokkal hűvösebb volt, bár a levegő mérséklete sokkal melegebb volt. Furcsa volt.. de legalább nem volt zavaros a víz, és elviselhetőbb is volt, főleg annak aki szaunázott. Ez a harmadik szezon, hogy ide járok, de még ennyi ember nem volt, mint tegnap. Már már kellemetlen volt nézni, hogy lepedő lepedőt ért. Semmi kb. Zéró intim szféra. Mint a heringek annyian mászkáltam fel/le a stégről. Innen G-ről, ha nem volt 30 pár, akkor 1 sem smile Tegnap teltház, ma kong az ürreségtől a strand. Vízben max 1-2 ember elvétve, pedig kellemes. Picit szeles idő, hullámzó Balaton. Nap néha süt, néha nem
#10424   2024. 07. 01. hétfő 12:18
attila- attila-
50-es nudista szentendrei párként ismerkednénk párokkal, hölgyekkel, enyhén bi pasikkal!
D1, Berény, stb...
#10423   2024. 07. 01. hétfő 12:14
X Törölt felhasználó (1581062)
Köszi a helyzet jelentést!
#10422   2024. 07. 01. hétfő 12:09
dolcevita30 dolcevita30
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 11:21
Nem hinném hogy nagyon vissza hűlt volna wink
#10421   2024. 07. 01. hétfő 12:08
Krisz5 Krisz5
Jó válasz, egyetértek, köszönöm! smile
(Ez egy válasz Nudista77 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 30. vasárnap 16:56
Aki akarja tudja ,hol van!
Nem is kell mindenkinek odajárni!

... 167 168 169 170 171 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: felpa felpa
Nyitás ideje: 2005. 06. 13. hétfő
Üzenetek: 13800db
Utolsó üzenet: ma 08:50

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!