Nudisták ide!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nudisták, ami szemnek, szájnak ingere (vagy bármely testrésznek).
Nudizmus nem szex!! De egy nudista is szexel...

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 164 165 166 167 168 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#10459   2024. 07. 02. kedd 20:31
sz_istvan847 sz_istvan847
Sziasztok. Utitársakat keresnék nudista strand latogáshoz. Főleg lányok, párok személyében. Gyuláról indulok kocsival.
#10458   2024. 07. 02. kedd 20:26
fredyyy00 fredyyy00
Sziasztok D1 -re keresek partnert nudizásra párt esetleg NEM? NEM SZEX miatt hanem barátkozás beszélgetés és hogy legyen kivel néha kimennem mikor a kevés szabadidőm engedi E héten Szombat vagy Vasárnap esetleg smile Köszi
#10457   2024. 07. 02. kedd 20:22
pár75párt pár75párt
Péntektől vasárnapig D1-en leszünk. Párok lesznek ekkor ott?
#10456   2024. 07. 02. kedd 18:33
X Törölt felhasználó (4724920)
Szombaton elvileg ott leszünk mi is.
(Ez egy válasz zolka888 üzenetére (2024. 07. 02. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 07:26
Sziasztok
Péntektől vasárnapig Berényben leszünk
Szívesen ismerkedünk
#10455   2024. 07. 02. kedd 18:26
kismano2210 kismano2210
Hobi kertel tanyával rendelkező mesztelenkedést kedvelő idős kővér Nőt vagy párt keresek,Pécs és környékén
#10454   2024. 07. 02. kedd 17:29
cegled74 cegled74
Nudizás kikapcsolodás ! Hölgyel ismerkednék!!! Irj minden megbeszélés kérdése. Ismerkedjünk!! Üdv
#10453   2024. 07. 02. kedd 17:13
KedvesSzerető KedvesSzerető
Sziasztok! Szombaton szívesen csatlakoznék hölgyekhez-Párokhoz Gárdonyi nudista strando!
#10452   2024. 07. 02. kedd 16:40
13kerSportos 13kerSportos
más is van pesten vastag farokkal aki állandóan kanos? Vagy csak nekem ilyen ez a nyár?
#10451   2024. 07. 02. kedd 15:11
womankiss womankiss
Egy nagyon jó és olcsó swinger nyaralás!
Családi okok miatt átadnánk a Cap D'Adge-n, a René Oltra kempingben foglalt privát szállásunkat július 12 és 19. között ( 7 éjszaka). A szállás két személyes a Miniduo apartmanban, amely a tengerpart mellett található. az összes swinger szórakozóhely nagyon közel van ide. Az apartman még januárban lett foglalva, és emiatt nagyon olcsó. Jelenleg telt házas szinte az egész város. Érdeklődni privátban lehet.
#10450   2024. 07. 02. kedd 11:51
X Törölt felhasználó (4731883)
Sziasztok!
Győr-környéke párokhoz csatlakoznék!
#10449   2024. 07. 02. kedd 11:51
X Törölt felhasználó (4733252)
Sziasztok szép napot mindenkinek
Hévizi kifolyón valalaki?
#10448   2024. 07. 02. kedd 11:27
KatalinJanos KatalinJanos
Sziasztok
Vasàrnaptòl Dèl1-en ismerkednènk pàrral!
#10447   2024. 07. 02. kedd 07:26
zolka888 zolka888
Sziasztok
Péntektől vasárnapig Berényben leszünk
Szívesen ismerkedünk
#10446   2024. 07. 01. hétfő 23:40
Lacka2315 Lacka2315
Balatonlelle környékén most èjjszakai nudi sex ?
#10445   2024. 07. 01. hétfő 23:23
páros004 páros004
1es zsilip.Héviz,2es zsilip.Keszthely.önkormányzat.Rajtuk jivül,senki nem tilthat ki.2eses többször járunk,csak hétközben.1es nem nudista strand.2esen,is vannak ruhás fürdözök.Van akik kutyát fürdetnek stb.Inkább hétvégén vannak kimondottan nudisok.
(Ez egy válasz dom96 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 21:02
A Hévízi kifolyónak milyen gazdája van? Tud valaki egy tulajdoni lapot mutatni róla?
Valóban olyan arrogánsan nyilatkoznak az oda járó párok, hogy az néha bicska nyitogató.
Amolyan felhívás a keringőre!
De ha ők kezdenek el ott szexelni, akkor nincs semmi probléma.
csak legyen cserepartner.
Akkor ha több meleg jár oda rendszeresen, kitilthatják a párokat ilyen alapon?
csak mert nem szeretnék a nőket látni ott.
Délegyháza egy körbekerített magánterület, ott a tulajdonos/üzemeltető azt enghed be, akit akar.
#10444   2024. 07. 01. hétfő 23:16
erla1 erla1
Sziasztok, Jár valaki Algyőre? Legutoljára tök kihalt volt, nyugodtan lehetett napozni. Jövő héten tervezzük hogy kinézünk ismét.
#10443   2024. 07. 01. hétfő 22:28
Zsébé Zsébé
Na látod teljesen felreérted amit irtam... nem nem tulajdonost írtam.m. hqnem azt, hogy a közösseg tesz a helyért, összeszedik a szemetet lenyírjak a füvet stb. Amit nem biztos, hogy más is megtenne ilyen szintem értettem a gazdát.de nem értem miért fáj ez. Részemről a téma itt lezárva.
(Ez egy válasz dom96 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 21:02
A Hévízi kifolyónak milyen gazdája van? Tud valaki egy tulajdoni lapot mutatni róla?
Valóban olyan arrogánsan nyilatkoznak az oda járó párok, hogy az néha bicska nyitogató.
Délegyháza egy körbekerített magánterület, ott a tulajdonos/üzemeltető azt enghed be, akit akar.
#10442   2024. 07. 01. hétfő 21:09
Jim_ Jim_
Ezt egy korrekt válasznak tartom.
Nem is az adott hely, a közösség, itt a legfőbb lényeg(nyilván számotokra igen), hanem az olykor-olykor becsúszó hozzászólás milyensége, ami nyílvános így mégha célzottan is szól valakinek, más is olvassa....na de erről ennyit.
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 20:36
Igen én is értem azt az oldalt, es szomorú is, hogy 20 nól egy aki nem a pogyázasban reménykedik ezzel a normáliasqk esélyeit rontják :( Egyébként ismerkedésre talán D1 a legalkalmasabb, sokan vannak és akad egyedülálló mindkét nemből! Azt jó szívbel merem ilyen célra ajanlani, ha valakire panasz van jó eséllyel kidobják, szűrtebb a társaság ilyen szempontból ezért kevésbé erzékenyek a vendégek is. Héviz "nyilvános" hely de nem hivatalos, egy kis közösség tartja fent, rendezik a placcot stb. Picike hely amúgy is. Ha úgy vesszük van gazdája még ha nem is hivatalosan.
#10441   2024. 07. 01. hétfő 21:02
dom96 dom96
#10440   2024. 07. 01. hétfő 20:36
Zsébé Zsébé
Igen én is értem azt az oldalt, es szomorú is, hogy 20 nól egy aki nem a pogyázasban reménykedik ezzel a normáliasqk esélyeit rontják :( Egyébként ismerkedésre talán D1 a legalkalmasabb, sokan vannak és akad egyedülálló mindkét nemből! Azt jó szívbel merem ilyen célra ajanlani, ha valakire panasz van jó eséllyel kidobják, szűrtebb a társaság ilyen szempontból ezért kevésbé erzékenyek a vendégek is. Héviz "nyilvános" hely de nem hivatalos, egy kis közösség tartja fent, rendezik a placcot stb. Picike hely amúgy is. Ha úgy vesszük van gazdája még ha nem is hivatalosan.
(Ez egy válasz Jim_ üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 18:45
Mint ahogy írtam is, értem miről van szó.
Valóban nem vagyok meleg, és minden bizonnyal én sem örülnék egy ilyen "nyomulásnak".
Nekem messze van ez a hely, nem hiszem, hogy én leszek ott a "zavaró tényező", csak elég sok negatívummal lehet találkozni, ami rányomja a bélyegét az egyedülálló "normálisan" viselkedő férfiakra. Ismerkedni egyébként is nehéz, nudizást kedvelő partnert találni talán még nehezebb. Talán könnyebb egy nudista helyen, mint egy ábécében, de sosem lehet tudni.
Tiszteletben tudom tartani mások véleményét, álláspontját. Nem ezzel van a "probléma", hogy ez a közösség nem szeretne a közelükbe látni senkit (habár ez is érdekes egy nem privát helyen), hanem ahogy egy két vélemény megnyílvánul.

... 164 165 166 167 168 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: felpa felpa
Nyitás ideje: 2005. 06. 13. hétfő
Üzenetek: 13759db
Utolsó üzenet: tegnap 20:52

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!