Sziasztok. Utitársakat keresnék nudista strand latogáshoz. Főleg lányok, párok személyében. Gyuláról indulok kocsival.
Sziasztok D1 -re keresek partnert nudizásra párt esetleg NEM? NEM SZEX miatt hanem barátkozás beszélgetés és hogy legyen kivel néha kimennem mikor a kevés szabadidőm engedi E héten Szombat vagy Vasárnap esetleg
Köszi

Péntektől vasárnapig D1-en leszünk. Párok lesznek ekkor ott?
Szombaton elvileg ott leszünk mi is.
(Ez egy válasz zolka888 üzenetére (2024. 07. 02. kedd 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 07:26

Sziasztok
Péntektől vasárnapig Berényben leszünk
Szívesen ismerkedünk
Szívesen ismerkedünk
Hobi kertel tanyával rendelkező mesztelenkedést kedvelő idős kővér Nőt vagy párt keresek,Pécs és környékén
Nudizás kikapcsolodás ! Hölgyel ismerkednék!!! Irj minden megbeszélés kérdése. Ismerkedjünk!! Üdv
Sziasztok! Szombaton szívesen csatlakoznék hölgyekhez-Párokhoz Gárdonyi nudista strando!
más is van pesten vastag farokkal aki állandóan kanos? Vagy csak nekem ilyen ez a nyár?
Egy nagyon jó és olcsó swinger nyaralás!
Családi okok miatt átadnánk a Cap D'Adge-n, a René Oltra kempingben foglalt privát szállásunkat július 12 és 19. között ( 7 éjszaka). A szállás két személyes a Miniduo apartmanban, amely a tengerpart mellett található. az összes swinger szórakozóhely nagyon közel van ide. Az apartman még januárban lett foglalva, és emiatt nagyon olcsó. Jelenleg telt házas szinte az egész város. Érdeklődni privátban lehet.
Családi okok miatt átadnánk a Cap D'Adge-n, a René Oltra kempingben foglalt privát szállásunkat július 12 és 19. között ( 7 éjszaka). A szállás két személyes a Miniduo apartmanban, amely a tengerpart mellett található. az összes swinger szórakozóhely nagyon közel van ide. Az apartman még januárban lett foglalva, és emiatt nagyon olcsó. Jelenleg telt házas szinte az egész város. Érdeklődni privátban lehet.
Sziasztok!
Győr-környéke párokhoz csatlakoznék!
Győr-környéke párokhoz csatlakoznék!
Sziasztok szép napot mindenkinek
Hévizi kifolyón valalaki?
Hévizi kifolyón valalaki?
Sziasztok
Vasàrnaptòl Dèl1-en ismerkednènk pàrral!
Vasàrnaptòl Dèl1-en ismerkednènk pàrral!
Sziasztok
Szívesen ismerkedünk
Szívesen ismerkedünk
Balatonlelle környékén most èjjszakai nudi sex ?
1es zsilip.Héviz,2es zsilip.Keszthely.önkormányzat.Rajtuk jivül,senki nem tilthat ki.2eses többször járunk,csak hétközben.1es nem nudista strand.2esen,is vannak ruhás fürdözök.Van akik kutyát fürdetnek stb.Inkább hétvégén vannak kimondottan nudisok.
(Ez egy válasz dom96 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 21:02

A Hévízi kifolyónak milyen gazdája van? Tud valaki egy tulajdoni lapot mutatni róla?
Valóban olyan arrogánsan nyilatkoznak az oda járó párok, hogy az néha bicska nyitogató.
Amolyan felhívás a keringőre!
De ha ők kezdenek el ott szexelni, akkor nincs semmi probléma.
csak legyen cserepartner.
Akkor ha több meleg jár oda rendszeresen, kitilthatják a párokat ilyen alapon?
csak mert nem szeretnék a nőket látni ott.
Délegyháza egy körbekerített magánterület, ott a tulajdonos/üzemeltető azt enghed be, akit akar.
Valóban olyan arrogánsan nyilatkoznak az oda járó párok, hogy az néha bicska nyitogató.
Délegyháza egy körbekerített magánterület, ott a tulajdonos/üzemeltető azt enghed be, akit akar.
Sziasztok, Jár valaki Algyőre? Legutoljára tök kihalt volt, nyugodtan lehetett napozni. Jövő héten tervezzük hogy kinézünk ismét.
Na látod teljesen felreérted amit irtam... nem nem tulajdonost írtam.m. hqnem azt, hogy a közösseg tesz a helyért, összeszedik a szemetet lenyírjak a füvet stb. Amit nem biztos, hogy más is megtenne ilyen szintem értettem a gazdát.de nem értem miért fáj ez. Részemről a téma itt lezárva.
(Ez egy válasz dom96 üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 21:02

A Hévízi kifolyónak milyen gazdája van? Tud valaki egy tulajdoni lapot mutatni róla?
Ezt egy korrekt válasznak tartom.
Nem is az adott hely, a közösség, itt a legfőbb lényeg(nyilván számotokra igen), hanem az olykor-olykor becsúszó hozzászólás milyensége, ami nyílvános így mégha célzottan is szól valakinek, más is olvassa....na de erről ennyit. (Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 20:36
Nem is az adott hely, a közösség, itt a legfőbb lényeg(nyilván számotokra igen), hanem az olykor-olykor becsúszó hozzászólás milyensége, ami nyílvános így mégha célzottan is szól valakinek, más is olvassa....na de erről ennyit. (Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen én is értem azt az oldalt, es szomorú is, hogy 20 nól egy aki nem a pogyázasban reménykedik ezzel a normáliasqk esélyeit rontják :( Egyébként ismerkedésre talán D1 a legalkalmasabb, sokan vannak és akad egyedülálló mindkét nemből! Azt jó szívbel merem ilyen célra ajanlani, ha valakire panasz van jó eséllyel kidobják, szűrtebb a társaság ilyen szempontból ezért kevésbé erzékenyek a vendégek is. Héviz "nyilvános" hely de nem hivatalos, egy kis közösség tartja fent, rendezik a placcot stb. Picike hely amúgy is. Ha úgy vesszük van gazdája még ha nem is hivatalosan.
Igen én is értem azt az oldalt, es szomorú is, hogy 20 nól egy aki nem a pogyázasban reménykedik ezzel a normáliasqk esélyeit rontják :( Egyébként ismerkedésre talán D1 a legalkalmasabb, sokan vannak és akad egyedülálló mindkét nemből! Azt jó szívbel merem ilyen célra ajanlani, ha valakire panasz van jó eséllyel kidobják, szűrtebb a társaság ilyen szempontból ezért kevésbé erzékenyek a vendégek is. Héviz "nyilvános" hely de nem hivatalos, egy kis közösség tartja fent, rendezik a placcot stb. Picike hely amúgy is. Ha úgy vesszük van gazdája még ha nem is hivatalosan.
(Ez egy válasz Jim_ üzenetére (2024. 07. 01. hétfő 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 01. hétfő 18:45

Mint ahogy írtam is, értem miről van szó.
Valóban nem vagyok meleg, és minden bizonnyal én sem örülnék egy ilyen "nyomulásnak".
Nekem messze van ez a hely, nem hiszem, hogy én leszek ott a "zavaró tényező", csak elég sok negatívummal lehet találkozni, ami rányomja a bélyegét az egyedülálló "normálisan" viselkedő férfiakra. Ismerkedni egyébként is nehéz, nudizást kedvelő partnert találni talán még nehezebb. Talán könnyebb egy nudista helyen, mint egy ábécében, de sosem lehet tudni.
Tiszteletben tudom tartani mások véleményét, álláspontját. Nem ezzel van a "probléma", hogy ez a közösség nem szeretne a közelükbe látni senkit (habár ez is érdekes egy nem privát helyen), hanem ahogy egy két vélemény megnyílvánul.
Valóban nem vagyok meleg, és minden bizonnyal én sem örülnék egy ilyen "nyomulásnak".
Nekem messze van ez a hely, nem hiszem, hogy én leszek ott a "zavaró tényező", csak elég sok negatívummal lehet találkozni, ami rányomja a bélyegét az egyedülálló "normálisan" viselkedő férfiakra. Ismerkedni egyébként is nehéz, nudizást kedvelő partnert találni talán még nehezebb. Talán könnyebb egy nudista helyen, mint egy ábécében, de sosem lehet tudni.
Tiszteletben tudom tartani mások véleményét, álláspontját. Nem ezzel van a "probléma", hogy ez a közösség nem szeretne a közelükbe látni senkit (habár ez is érdekes egy nem privát helyen), hanem ahogy egy két vélemény megnyílvánul.