Balatonberényi strandon leszünk most szombaton
Ha szimpatikus(ak) vagy(tok) akár találkozhatunk is.

Sziasztok . A kérdéseitek nekünk is segítség lenne . Köszike .
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 19:42

Sziasztok. Szombaton el látogatunk D1 re,és az lenne a kérdésem hogy sátrazni melyik részre érdemes menni,illetve kell e előre foglalni placcot ?
Sziasztok. Szombaton el látogatunk D1 re,és az lenne a kérdésem hogy sátrazni melyik részre érdemes menni,illetve kell e előre foglalni placcot ?
Sziasztok!
Hajdú vagy Heves megyében van nudi valahol? Illetve Borsodban Nyéken kívül?
Köszönöm a választ!
Hajdú vagy Heves megyében van nudi valahol? Illetve Borsodban Nyéken kívül?
Köszönöm a választ!
Privát levélként a megkeresés komolyabb lett volna, par sor bemutatkozással, de mi írtunk..
(Ez egy válasz Doktornénipártkeres üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pàrokkal ismerkednék, csatlakoznék közös nudizàshoz, akàr most hétvégén is!
Sziasztok!
Nem kimondottan szex kapcsolatot keresek. Szívesen ismerkednék sportos,nudizást ,természetet kedvelő tagokkal..Eddig csak Dél1-re jártam,de Berényre is kíváncsi vagyok.
Nem kimondottan szex kapcsolatot keresek. Szívesen ismerkednék sportos,nudizást ,természetet kedvelő tagokkal..Eddig csak Dél1-re jártam,de Berényre is kíváncsi vagyok.
sziasztok jövö héten valaki nudizni pécs közelében?
Sziasztok! D1-en, vagy Dunakeszin egyedülálló hölggyel ismerkednék.
Wow ez jól hangzik!
Szeretnénk ismerkedni veletek...
(Ez egy válasz Bixespár74 üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntektől, vasárnaip D1-en leszünk úgy néz ki.
Sziasztok, estétől vasárnapig Dél1-en vagyunk. Bi hölgytagú párokkal szívesen ismerkednénk,..........
Jövő héten Berény, szívesen ismerkedünk.
Sziasztok Tiszafüred vagy környékén van nudi?köszöm elöre is a választ
Nyéken van most kint valaki? A víz hűlt a hétvégihez képest?
Sziasztok! Szikire holnap jön esetleg valaki innen? Párok, hölgyek?
Sziasztok!
Van kint valaki Nyéken?
Van kint valaki Nyéken?
Sziasztok valaki a Hévízi kifolyón?
Holnap berénybe mennék nők, párok, férfiak