Berényben leszünk hétvégén, ismerkednénk....
Délegyen ápolt normális férfi ismerkedne kedves barátságos párral, hölggyel én már kint vagyok csodálatos idő van írjatok örülnék mindenkinek szép napot a Délegyen!
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Sziasztok, ma pár nyèken?Délután
Sziasztok!
Győr-környéke!
Párokhoz-hölgyekhez baráti társasághoz szivesen csatlakoznák!
Győr-környéke!
Párokhoz-hölgyekhez baráti társasághoz szivesen csatlakoznák!
Sziasztok! Szombaton Gárdonyba napozok! Szívesen ismerkednék párokal hölgyekel! Várom privátba üzeneteket! Szép napot!
Sziasztok. Júl.15.-19 közt Berénybe keresem bi pár barátságát.
Crikvenicán valaki?
Sziasztok… erős terbe véve van rovinj..Éjszakai élet szempontjaból erdemes ott maradni Punta Kriz partján?Van ott élet sötédedés után?
Az ital meghívás nektek is szól.
(Ez egy válasz Izgi74 üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Ha közösségi életet akartok akkor a 'C' placcon béreljetek. 20 m a strand.Írjatok ránk és vendégeink vagytok egy italra,itt van júrtánk a placc mellett. (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 19:42
Ha közösségi életet akartok akkor a 'C' placcon béreljetek. 20 m a strand.Írjatok ránk és vendégeink vagytok egy italra,itt van júrtánk a placc mellett. (Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Szombaton el látogatunk D1 re,és az lenne a kérdésem hogy sátrazni melyik részre érdemes menni,illetve kell e előre foglalni placcot ?
Balatonberényi strandon leszünk most szombaton
Ha szimpatikus(ak) vagy(tok) akár találkozhatunk is.

Sziasztok . A kérdéseitek nekünk is segítség lenne . Köszike .
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 19:42

Sziasztok. Szombaton el látogatunk D1 re,és az lenne a kérdésem hogy sátrazni melyik részre érdemes menni,illetve kell e előre foglalni placcot ?
Sziasztok!
Hajdú vagy Heves megyében van nudi valahol? Illetve Borsodban Nyéken kívül?
Köszönöm a választ!
Hajdú vagy Heves megyében van nudi valahol? Illetve Borsodban Nyéken kívül?
Köszönöm a választ!
Privát levélként a megkeresés komolyabb lett volna, par sor bemutatkozással, de mi írtunk..
(Ez egy válasz Doktornénipártkeres üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 15:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Pàrokkal ismerkednék, csatlakoznék közös nudizàshoz, akàr most hétvégén is!
Sziasztok!
Nem kimondottan szex kapcsolatot keresek. Szívesen ismerkednék sportos,nudizást ,természetet kedvelő tagokkal..Eddig csak Dél1-re jártam,de Berényre is kíváncsi vagyok.
Nem kimondottan szex kapcsolatot keresek. Szívesen ismerkednék sportos,nudizást ,természetet kedvelő tagokkal..Eddig csak Dél1-re jártam,de Berényre is kíváncsi vagyok.
sziasztok jövö héten valaki nudizni pécs közelében?
Sziasztok! D1-en, vagy Dunakeszin egyedülálló hölggyel ismerkednék.