Sziasztok. Ma éjjel esetleg Gárdonyi nudin lesz kint pár?
Sziasztok!
Remélem válaszol valaki, de főleg van is kint valaki.
A Pilismaróti öbölben vagy valahol Esztergom környékén van-e nudis hely ahol vannak is?
Köszönöm
Remélem válaszol valaki, de főleg van is kint valaki.
A Pilismaróti öbölben vagy valahol Esztergom környékén van-e nudis hely ahol vannak is?
Köszönöm
Kis kiegészítés, kultúrált pár, párok jöhetnek szóba
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2024. 07. 05. péntek 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 15:32

Valaki feleség megőrzést vállal Berényben? Holnap nekem volna egy fél napos munkám a környéken és kihasználnánk a lehetőséget. Szóval reggel mennénk, én tovább dolgozni és kedvesem nem lenne egyedül addig, ez a terv.
Valaki feleség megőrzést vállal Berényben? Holnap nekem volna egy fél napos munkám a környéken és kihasználnánk a lehetőséget. Szóval reggel mennénk, én tovább dolgozni és kedvesem nem lenne egyedül addig, ez a terv.
Abda vagy 101 km valaki ? Érdemes ki menni?
Ma éjszaka. Szálkai tó.
Sziasztok , tiszató környéki hölgyel ismerkednék
Baján nuzni kinek lenne kedve hétköznap? Párok? urak?
Mi is megyünk a hétvégére...
(Ez egy válasz Stg74 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Gárdonyból tud valaki küldeni helyzetjelentést? Köszönöm!
Hévizi kifolyón valaki?
Berényben leszünk hétvégén, ismerkednénk....
Délegyen ápolt normális férfi ismerkedne kedves barátságos párral, hölggyel én már kint vagyok csodálatos idő van írjatok örülnék mindenkinek szép napot a Délegyen!
Júl.3. és 11. között Balatonfüreden wellnesselünk.
Párokkal ismerkednénk.
Párokkal ismerkednénk.
Sziasztok, ma pár nyèken?Délután
Sziasztok!
Győr-környéke!
Párokhoz-hölgyekhez baráti társasághoz szivesen csatlakoznák!
Győr-környéke!
Párokhoz-hölgyekhez baráti társasághoz szivesen csatlakoznák!
Sziasztok! Szombaton Gárdonyba napozok! Szívesen ismerkednék párokal hölgyekel! Várom privátba üzeneteket! Szép napot!
Sziasztok. Júl.15.-19 közt Berénybe keresem bi pár barátságát.
Crikvenicán valaki?